Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.6.2018 22:03:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Kupila sam danas onu bočicu sa pumpicom, pa ću smućkati onda sama sutra. Odoh da pitam tamo u SAvetima za domaćice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.6.2018 22:06:33
|
|
|
|
Maslacak15
|
Ja mislim da to nema veze, tj da mozes da ribas koliko ti drago.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.6.2018 22:07:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Imala sm osećaj da ćeš to da kažeš
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 7.6.2018 7:50:58
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam normalno ribala domestosom.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 7.6.2018 18:15:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Juče krenula sluz, i danas bogato, još malooo pa kraj. Pojela sam danas za ručak skušu, za užinu 4-5 brazilskih oraha, pomorandžu, za doručak 2 barena jaja i mladi sir. Vodu pijem stalno ... Bliži se kraj ..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 7.6.2018 19:44:19
|
|
|
|
lesli
|
Dunja, kad je aspiracija?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 7.6.2018 19:52:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Sledeće nedelje, ali ne znam koji dan, znaš već, to se ne zna do samog kraja. Može stimulacija da traje 10, 11 ili 12 dana, danas mi je 7. dan. Samo se nadam da neće biti u sredu, jer mi je tada sinu rođendan..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 7.6.2018 19:57:50
|
|
|
|
Maraj
|
Dunja ja ne bi ribala. Nece se kuca srusiti ako ostavis par dana ne oribano. Jeste da bi i meni "bolo oci" al jbg ja sad ni u trudnoci ne ribam. Em mi smetaju ta abrazivna sredstva, em kad ce mm da riba ako ne sada
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 7.6.2018 20:25:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Suzi, samo nemoj Domestos koristiti, pliz. Moja mama je imala gušenje od njega i mislim da je on prejak u svakom slučaju.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 7.6.2018 21:42:24
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam radila sa Domestosom dva dana pre nego sto cu saznati da sam trudna. U roku jednog dana sam potrosila ceo Domestos,skidala fleke sinu sa dresa. Da sam znala da sam trudna ne bih ga koristila. Previse mi je jak miris.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 7.6.2018 22:07:55
|
|
|
|
lesli
|
Da, da znam... Ali vidis zaboravila sam malo kako to ide, tj. povukla me ova sluz da pomislim da je blizu aspiracija. Slazem se sa Maraj! Verovatno to nema nekog uticaja na ishod postupka, ali da ne bi mozgala drzi se podalje od neke teske hemije.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 7.6.2018 23:25:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Ne brinite, ne koristim ni inače Domestos :) Koristim neko sredstvo, uvek zaboravim kako se zove, mrzi me sada da idem do kupatila Blag mu je miris i ne peče po rukama, ali neću sada rizikovati, opraću sa sirćetom, ili ću videti da nekako mm oriba. Hoću pre transfera da sve bude čisto, posle leškarim, šetam, igram se sa S, čitam, radim. Bez fizikalija
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.6.2018 10:38:11
|
|
|
|
lesli
|
E bre Dunja, sad bar imas izgovor da to sve prebacis na muza i da malo odmoris od drljanja, a ti se neckas da mu to delegiras! Uostalom, bolje da pocne da se navikava pre ET da ce to raditi narednih 9 meseci. Iz iskustva ti kazem, izvestice se posle nekog vremena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.6.2018 18:23:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Danas je dosta toga odradio, po kući, napreduje, još kupatilo da on sredi, ja se samo bakćem oko sudova i veša, i šporet sam juče oribala. Ostalo on. Pisala sam tamo u temi Klinika Ivanović današnji izveštaj, pa kažite, šta mislite za onaj deo o vodurini (tako je Goca rekla).
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.6.2018 3:12:54
|
|
|
|
zece
|
Dunja srecno mi smo pre neki Dan uradili priska test I hvala bogu sve e ok u sreda punim 14ned I ici cu opet na uz da vidim sta je jeli curica ili decak pre neki dan nije se hteo pokazati
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.6.2018 9:21:56
|
|
|
|
Maraj
|
Divno zece
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.6.2018 14:14:37
|
|
|
|
lesli
|
Bravo zece
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.6.2018 14:15:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bas mi je drago
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.6.2018 17:07:10
|
|
|
|
zece
|
Hvalaa svima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.6.2018 17:22:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Zece, nemaš pojma koliko se radujem Kod mene, sve ok, aspiracija je u četvrtak, jer Goca kaže da je levi jajnik nezreo, desni je "kao san", super je, ali je produžila terapiju i danas, zbog levog. Hormone sam radila jutros, ok su. Tako da u sredu na miru slavimo rođendanac u vrtiću, a u četvrtak ranim jutrom na kliniku.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.6.2018 17:25:30
|
|
|
|
milicicak
|
Dunja, navijam i vucem, vucem jako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.6.2018 17:30:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala mili
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.6.2018 21:10:14
|
|
|
|
jess021
|
Dunja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.6.2018 9:11:09
|
|
|
|
Maraj
|
Super dunja! Lepo se sve skockalo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.6.2018 15:34:55
|
|
|
|
lesli
|
Dunja, sutra "Dan D"? Drzimo palceve! Taman nam treba pojacanje na trudnickim stranam Sta ti je rekla, kada ce raditi transfer? Hoce gurati do blastociste ili ce vracati 2./3. dan? Ps. Srecan rodjendan S i da sledeci slavite u prosirenom sastavu
< Poruku je uredio lesli -- 13.6.2018 15:36:47 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?