Zvoncica_ -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (6.3.2020 0:30:50)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Draga Zvončice, ja sam imala braonkasto krvarenje dan pre planiranog vađenja bete, kod poslednje VTO. Mislila sma da je ciklus i da nije uspelo (jer mi se ranije dešavalo slično, baš na isti dan posle VTO), uradila ipak betu (rekli mi na klinici da uradim odmah čim je krenulo braonkasto) i otišla kući, ali me sa klinike zvali i rekli da sam trudna i da mirujem. To krvarenje je trajalo nekih 5-7 dana, u vreme kada je padao ciklus, ali nije bilo obilno kao ciklus, POsle je stalo, imala sam sjajnu trudnoću, i moja ćerka je napunila pre 4 dana 1 godinicu. Imam i starijeg sina iz VTO, sa njim nisam imala krvarenja. S tim, što, tada kada mi je krenulo braonkasto, povećali su mi progesteron depo na celu ampulu, do tada sam primala pola, na 3 dana koliko se sećam. Da li si ti klinici javila da imaš oskudno krvarenje? Ja bi na tvom mestu uradila betu sutra, a testove nikada nisam radila, ni kod jedne VTO, a radila sam nekoliko postupaka. IZVORNA PORUKA: Zvoncica_ Uradicu u subotu rano i javljam rezultate! Znaci bilo je devojaka koje su imale taj smedji iscedak?Ja se nadam da je sve u redu 🙏Zabrinuta jesam i to bas al sta je tu je.. Hvala Vam na velikoj podrsci!!❤ Draga Dunja,hvala na odgovoru!Uradicu betu svakako i javljam.Zvala sam kliniku i rekla za to braonkasto krvarenje,rekli su da nastavim sa terapijom pa da im javim betu.Kazu da moze da bude usadjivanje embriona u matericu pa zbog toga imam taj iscedak. U svakom slucaju videcemo sta kaze beta.A nadam se da je pozitivna jer mi je to mrljavljanje prestalo a malo me i testic obradovao 🙈Tj.to dvoje me malo psihicki opustilo al sta bude bice..ja se nadam da ni ovaj danasnji test ne bi pogresio 🤗Hvala sto si se javila i ispricala svoje iskustvo! Primam progesteron depo na svaka tri dana pola ampule,stavljam vaginalno utrogestan 3x2,pijem estrofem 3x1,pijem glukofaz i aspirin.Samo su mi rekli dok ne stare taj braon iscedak da ne pijem aspirin,tako da ga juce i danas nisam popila.Eto to je to.. A samo da pitam da li bilo kakva crtica koja se pokaze,bez obzira da li je bleda ili ne,oznacava trudnocu?! Pozdrav 😘
|
|
|
|