mkgirl -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (31.7.2019 10:24:26)
|
Friday meni je potpuno isto tako bilo ko tebi posle neuspesne vto..normalno dobila ciklus i bio je normalne duzine, a onda po prestanku isto posle 5 dana opet krenulo krvarenje ali manjeg intenziteta i onda mi je to trajalo 5 dana , pa 3 dana kao spoting, pa 3 dana nista i onda opet 2 dana spoting i onda se skroz unormalilo tj . prestalo, ali evo vec 20 dana je tako i ja drugi ciklus ne dobijam jos uvek [sm=smiley13.gif] Bila sam i kod moje doktorke koja mi je radila vto rekla da je sve to normalno posle tolikih hormona koje sam primala, i po uzltrazvuku videla da necu skoro ni dobiti [sm=smiley13.gif] ali mi je svakao predlozila da se opet prijavim u Nemanjinoj, jer taman dok prodju sve komisije, proci ce 2, 3 meseca i kao to je taman vreme kada bi opet mogla da se radi vto, odnosno ja imam smrzlice pa je to taman 3 ciklusa da prodje.. nadam se zato da ce drugi ciklus krenuti sto skorije, da ne bi sad odugovlacili i cekali da prodju ta tri ciklusa do ponovne vto... A za hormone mislim da si poranila, jer od toliko primanih hormona,a ko si imala stimulisani vto, organizam nam je sad u haosu, i treba vreme da se sve unormali, tako da ti je moj savet da ne radis hormone sad, da je ovo sa ciklusom sto ti se desava sasvim normalno stanje nakon stimulisane vto
|
|
|
|