Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.5.2019 9:08:40
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
U Feroni, tamo sam vec dugo tj kod istog dr sam vec godinama, imala sam prvu vto u drzavnoj klinici pre 6meseci kod njega i bila je biohemijska sa trodnevnim embrionima, sad polazem puno nade sa blastama 😊
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.5.2019 9:22:09
|
|
|
|
Beca.t
|
Ok, samo pozitivno i biće sigurno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.5.2019 10:32:04
|
|
|
|
jess021
|
Bebana, cestitammmmm! !!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.5.2019 10:48:10
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 U Feroni, tamo sam vec dugo tj kod istog dr sam vec godinama, imala sam prvu vto u drzavnoj klinici pre 6meseci kod njega i bila je biohemijska sa trodnevnim embrionima, sad polazem puno nade sa blastama 😊 Drzim palceve. Bice ovog puta. 🤞🤞
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.5.2019 10:56:47
|
|
|
|
jess021
|
Vojvodjanka, jesi kod Milatovica? Navijam da bude uspesno🤗
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.5.2019 11:12:40
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hvala vam drage moje 🤗 Jesam jesam fet u julu bice uspesan znam, on je jako detaljan nista mu ne promice i posvecen... Ne valja prekidati dobar lanac... Recu mu za braon krvarenje u proslo vto pa da mi sad uvede i Progesteron depo da budem mirnija..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.5.2019 11:17:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Navijamo draga 😘😘
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.5.2019 12:49:24
|
|
|
|
lesli
|
Bebana, divno. Cestitam! I drzim palceve da sve bude ok! Vojvodjanka, tebi isto drzim palceve da ovog puta sve prodje kako treba 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.5.2019 10:37:25
|
|
|
|
vocicana
|
Joj hrabre moje zene, kako sam se najezila citajuciovo. Bebana, srecno duso draga, Vojvodjanka, jedva bre cekam da te vidim u temi, pa da pokucas u temu mama.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.5.2019 21:59:39
|
|
|
|
Bebana17
|
Hvala puno na cestitkama! Ali nisam mirna uopste, plasim se svojih godina, do prvog uz-a cu da umrem od straha, pa onda i narednih 8 meseci...ako bude sve ok na uz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 31.5.2019 23:53:25
|
|
|
|
Maslacak15
|
Cestitke Bebana Bice sve dobro, verujem. Vojvodjanka srecno na FET-u
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 11:58:30
|
|
|
|
Beca.t
|
Devojke, Beta 384, 9 dan od ET.😀
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 11:59:17
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Bravo Beco cestitam 😍❤️❤️
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 12:13:27
|
|
|
|
Maraj
|
Bebana ma divno!! I ja sam prirodno zatrudnela(ne znam da li znas) sad ,beba ima vec 10 meseci Beco diiiivna beta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 12:14:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Beca.t Devojke, Beta 384, 9 dan od ET.😀 Bravo,čestitam od srca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 12:33:11
|
|
|
|
Beca.t
|
Devojke, hvala vam!!! Eto da znate, 40 god, vto za drugo dete, FET. A za prvo i četvrtog pokusaja.😀😀😀 Sada samo da sve ide polako. Zelim vam svima uspeha!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 12:33:45
|
|
|
|
Beca.t
|
Bravo Marej ❤❤❤
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 13:08:18
|
|
|
|
Bebana17
|
Beci, cestitam od srca!!! Neka ti bude laka trudnoca! Znam, Maraj da si dobila svoju drugu bebicu bez vantelesne, i jos jednom ti cestitam na tome, neka smo svi zivi i zdravi sa svojom decicom!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 16:20:29
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala bebana I tvoja deca takodje Samo da kazem zenicama koje ne znaju...i ja iza sebe imam godine i godine borbe za 2 neuspele IUI. 1 neuspelu VTO. I 2 meseca nakon neuspele vto, radjen FET iz prirodnog ciklusa. I to uspesan . Kada mi je sin (iz fet-a) imao 2 god, zatrudnim prirodnim putem,kada sam se najmanje nadala . Tako da sad bebica ima 10 meseci Samo napred zene drage!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 17:12:39
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 17:25:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo za sve hrabre žene
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 17:54:27
|
|
|
|
Beca.t
|
Koga god zanima klinika u Solunu, tu sam da pomognem. Hvala svima! Zelim vam puni puno uspeha@ 😘😘😘
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 17:58:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Pridruzi se i na trudnickim temama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 18:03:48
|
|
|
|
Duškić
|
Bravo. Nzm jesam li pisala moja sestra od tetke nakon 10 god u drugom stanju vantelesnom. U avgustu termin.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.6.2019 18:10:15
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Bravo. Nzm jesam li pisala moja sestra od tetke nakon 10 god u drugom stanju vantelesnom. U avgustu termin. Divna vest.Srećno.Pozdrav.
|
|
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....