Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 19.4.2019 13:41:38
|
|
|
|
nata11
|
🤞🤞🤞
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 19.4.2019 13:44:39
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanko bit ce sve ok, drzim palceve 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 22.4.2019 15:14:38
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Aspiracija bila u subotu, 12jc dobijeno, juce javili da je 9 oplodjeno a 7 se podelilo, danas javljaju da su 6 embriona odlicno kvaliteta.. Pustaju sve do blaste pa zamrzavaju.. Ne mogu odma transfer da mi rade jer imam blagi hiper, a zbog mog zdravstvenog stanja nece ni da rizikuju, sad prolazim komisije ponovo pa na krio nadam se u junu 😊
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 22.4.2019 20:14:35
|
|
|
|
nata11
|
Super 👏👏👏🤞🤞🤞
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 22.4.2019 20:25:22
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanko 🤗🤗🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 23.4.2019 7:26:10
|
|
|
|
blizanac2
|
Bravo 🤗🤗🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.4.2019 22:30:20
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.4.2019 22:46:26
|
|
|
|
^iva^
|
Zdravo zene dugo nisam svracala ovde ali doslo jeo vreme da malo procaskamo ,zanima me da li je neka od vas radila VTO o svom trosku onako okvirno koje su cene i malo procaskamo o izboru klinike .
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.4.2019 22:49:05
|
|
|
|
Filadendronka
|
Nemam licnog iskustva, ali poznanica je radila VTO u Analife u Zemunu i rece mi da je izaslo oko 3.500eDruga poznanica ide u Jevremovu, ali preko RZZO-a.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.4.2019 22:56:30
|
|
|
|
Tamarche80
|
Mene je terapija izasla oko 150.000 rsd a aspiracija i transfer 240.000 kod Goce Ivanovic. Nazalost, nije uspelo pa cemo sada najverovatnije preko RFZO ponovo kod Goce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.4.2019 23:07:19
|
|
|
|
^iva^
|
E sad jos jedna stvar koliko sam ja dobro razumela ovaj pravilnik o VTO o trosku drzave ja nemam pravo da vto radim preko fonda posto imam jedno dete dobijeno prirodnim putem :) jedva , Ispravite me ako gresim .
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.4.2019 23:10:00
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Pozdrav devojke, da mislim da si u pravu da nemas prava na vto o trosku drzave, ja sam bila u procesu vto pre 2 nedelje a sad cekam fet. .. Naravno prvo moram da prodjem komisije..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 30.4.2019 23:22:38
|
|
|
|
^iva^
|
Znaci lovu u ruke i da zakucam na vrata neke klinike :) nista mi drugo ne preosaje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.5.2019 12:42:10
|
|
|
|
blizanac2
|
Da li znas kako je prijateljica zadovoljna Analife-om?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.5.2019 13:40:55
|
|
|
|
Filadendronka
|
Zadovoljna je, idem opet kod njih posto nije uspelo iz prvog puta. Ona je prvi put prirodno zatrudnela, ali nazalost nije imalo srcane radnje. Pa drugi put u AL i sad bi trebalo opet. Nazalost ne znam vise detalja.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.5.2019 13:41:36
|
|
|
|
Filadendronka
|
*ona ide, ne “idem” IZVORNA PORUKA: Filadendronka Zadovoljna je, idem opet kod njih posto nije uspelo iz prvog puta. Ona je prvi put prirodno zatrudnela, ali nazalost nije imalo srcane radnje. Pa drugi put u AL i sad bi trebalo opet. Nazalost ne znam vise detalja.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.5.2019 19:28:16
|
|
|
|
lesli
|
Mi smo radili kod Ivanovica o nasem trosku.Lekovi su izasli oko 600€ (ali to je individualno), procedura VTO i transfer su 2000€, zamrzavanje embriona jos oko 500-600€ (takodje individualno). Nama je prvi put bio uspesan, ali i da nije opet bismo probali kod njih jer je doktorka strucna i posvecena. Pre VTO smo imali jednu trudnocu iz prirodnih radova (missed), pa 3 godine nista i na kraju zahvaljujuci klinici Ivanovic imamo bebu od 8 meseci.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 4.5.2019 20:26:58
|
|
|
|
Filadendronka
|
Lesli, bas mi je drago da vam je uspelo i da ste se ostvarili kao roditelji. Velika je to borba i danas bas mnogo parova ima taj problem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.5.2019 8:57:13
|
|
|
|
nata11
|
Jel vi gledate kat. svestenika u jutarnjem programu? Ja prosto ne verujem. Sramota od coveka. Ko je sve duhovnik danas.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.5.2019 9:06:31
|
|
|
|
Maraj
|
Nato nisam gledala. Jel nesto o vantelesnoj?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.5.2019 9:28:42
|
|
|
|
lesli
|
Pa budimo realne mi smo bezgresno zacele, ali ce nam zato muzevi u paklu goreti 😂😅😂
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.5.2019 9:30:32
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: lesli Pa budimo realne mi smo bezgresno zacele, ali ce nam zato muzevi u paklu goreti 😂😅😂 🤣🤣🤣 Pa otprilike da je isto sto i abortus i da se igramo bacanje embriona/deteta, dajemo drugome da vrsi neka ispitvanja i sl. gluposti.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.5.2019 9:30:50
|
|
|
|
lesli
|
Ullazim preko telefona, pa ne mogu da editujem...Mogu da pretpostavim samo sta je pricao. Ne obaziri se na takve stvari. Ako ne mozes da se ne nerviras, promeni kanal kad naletis na tako nesto 😉
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.5.2019 11:04:44
|
|
|
|
Maraj
|
Ih kad bi se svi mi obazirali na rekla kazala... Ne znam samo sto onda svi ti popovi koji su protiv vto idu kod dr kada se razbole ili mozda operisu. Mozda su i oni "gresni" posle neke operacije...ma da ne lupetam dalje. Sve je to individualno razmisljanje pa i tih ljudi obucenih u crne odore
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 8.5.2019 14:42:47
|
|
|
|
nata11
|
Ni najmanje me nije pogodila prica nego mi prosto neverovatno sta se sve lupeta
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?