Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 11:59:29
|
|
|
|
SaritaKey
|
GAK Narodni Front...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:03:35
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Da, ja sam iz NS kod nas je sve drugacije, ja samo predam sve na komisiju i ispotpisujem na prvoj komisiji sve papire a posle mi vise niko ne gleda te papire rokove i tako to, vodi racuna samo na vaznost svih analiza da te ne bi vratili...
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:05:57
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja idem na prvostepenu u cetvrtak opet, briseve sam izvadila u cetvrtak bice gotovi u ponedeljak nadam se da ce biti sve u redu... Sta se desava ako mi papa ne valja ili imam neku bakteriju, hoce me pustiti na prvostepenoj da prodje?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:10:55
|
|
|
|
SaritaKey
|
Toga se i ja bojim da li će mi brisevi biti ok, jer sam imala eserihiju na prethodnim, pa uzimala Palitrex i koristila Tantum Rosa granule sa irigatorom, doktorka mi je rekla da su odlične s vremena na vreme da se koriste i kad nema problema sa bakterijama...U utorak mi stižu brisevi, videcemo😏
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:16:50
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
A jesi zakazala komisiju? Da ti ne istekne bris na hlamidiju jer vazi samo 2 meseca, ja sam koristila gino daktanol za svaki slucaj, jer sam imala biohemijsku ovaj mesec pa koristila mnogo utrogestana zbog toga se plasim, a inace su mi brisevi uvek bili ok.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:21:57
|
|
|
|
loknacrna
|
Da li još neko čeka na vađenje bete ovih dana, posle transfera? 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 12:24:10
|
|
|
|
SaritaKey
|
Nisam, doktorka mi je rekla da prvo moram da izlecim bakteriju...Iskreno, razmišljala sam i o inseminaciji ali da pre toga odradim Hyco, da bi imalo smisla pokušavati sa inseminacijim ali se plašim da ću samo izgubiti vreme
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 13:38:53
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ja nisam radila inseminacija ne mogu ti nista reci oko toga 😕
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 13:47:51
|
|
|
|
jess021
|
Sarita, insemincija ima smisla ukoliko je dobar spremogram i prohodni jajovodi. Koliko god da je mali procenat uspesnosti, mozda ces ipak imati srece. Ne znam odakle si i kakva je procedura, ali ako mozes uraditi mesec za mesec 3 meseca nija tako puno. Odakle si?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 17:39:33
|
|
|
|
SaritaKey
|
Iz Užica...U našoj bolnici ne rade inseminacije, jedino privatno u Užicu bih mogla da odradim ili u Beogradu sto je malo komplikovanije jer je daleko
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 22:04:26
|
|
|
|
jess021
|
Mozete li finasijski bar dve? Koliko se secam u Ns je jedna bila oko 25000.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 1.12.2018 22:07:19
|
|
|
|
SaritaKey
|
Jesi li ti radila inseminaciju?Ovde je 300 eura 😣
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.12.2018 4:22:20
|
|
|
|
jess021
|
Jesam. 3 puta. 2012. Cini mi se.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 3.12.2018 7:35:11
|
|
|
|
loknacrna
|
Cure drage, meni je danas 4. dan od transfera a razbolela sam se kao pas :(Nalivam se čajevima, limunom, medom, propolisom, čak i belim lukom koji ne podnosim ali džabe..Odoše mi nade da će ovo malo čudo da se ugnjezdi u materici kad sam tako kilava :( :( :''(
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.12.2018 20:24:45
|
|
|
|
pipirejka
|
Meni je danas 9 dan od transfera. Boli me stomak ko da cu dobiti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 5.12.2018 20:26:49
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Po meni je to dobar znak 😊 Dok sam osecala nesto znala sam da je tu 😊 jos malo i radis betu nemoj sad da klones 🙂
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 6.12.2018 13:27:41
|
|
|
|
Vasilisa84
|
Ja sam radila dve, i to u poslednjih godinu dana...Obe o trosku drzave ...Pitaj sve sto te zanima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 14:14:18
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodanko, kako si? 🤗
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:21:37
|
|
|
|
Alex1212
|
Cao svima. Nova sam na forumu i treba mi vasa pomoc. Prvo, kako da postavim poruku jao monolog a na da idem na ODGOVOR..? ;) Da vam ispricam moju pricu u nadi da cete mi pomoci sa vasim iskustvom i savijetima. Imam 27godina i u braku sam 2 godine. Zbog loseg spermograma smo se javili doktorima i onu su nas uputili na VTO. u pretragama kod mene, sve je odlicno, osim AMH koji je 4.9pmol/l. Dosli smo do postupka, imala sam 6 jajnih celija od kojih je 4 proslo M2 (dobre jajne celije). Medjutim, prilikom oplodjivanja samo se dvije jc oplode , (druga se lose oplodila bila je velika) i vratili su mi 1 embrion... doktor me uplasio kako mi curi vrijeme i kako imam jajnike kao da mi je 40god (a svi hormonsli nalazi su odlicni... )Mozete li mi pomoci, sta mislite o mojoj situaciji??Hvala vammm :*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:42:07
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Alex, ja sam imala isti problem, samo je kod mojeg muza spermiogram bio normalan. Evo trudna sam 10 tjedana, od prvog pokusaja. 28 mi je godina.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:48:48
|
|
|
|
Alex1212
|
Cestittamm ti.... :)Jel bas kao meni, amh i ostalo???
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:51:07
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Imala ih osam, pet se oplodilo, tri uspjele, dvije mi peti dan vratili a jednu zamrznuli. Hvala na cestitkama. Jesi billa na transferu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:57:03
|
|
|
|
Maraj
|
Alex pa tvoj amh nije los! Ko ti je to rekao? Gde si ti to radila vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:58:21
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Nisu vam svugdje istw ref. Vrijednosti. Ja sam imala takav i jako je los.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 9.12.2018 19:59:09
|
|
|
|
Alex1212
|
Jesam, samo su mi 1 vratili. Buni me sto se samo jedna kvalitetno oplodila od 4 i ovaj amh... sta mislis ti, iskustvo od ostalih???? Hvalaa punooo i znaci iii tvoja poruka...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?