Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 11.11.2018 21:26:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja nisam nijednom paracetamol, ni u ovoj ni u prošloj trudnoći. Do sada, trpim, ako boli.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 7:15:18
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Dobroo jutroo, ima budnih?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 7:20:30
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Dobro jutro Mrvice, ja ustala rano pijem kafu i idem da vadim krv, drzi te mi fige ponovo i vise vam necu trazi ti 😁
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 7:21:10
|
|
|
|
jess021
|
Vojvodjanka, mislim na tebe🤗
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 7:21:47
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Drzim 🤞. Jel ides privatno ili?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 7:24:19
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Jess 🤗 Mrvice 🤗 privatno tamo gde sam i prve bete radila cula sam da se ne sme menjati laboratorija, da ne bi bilo ko za moj tsh pred postupak u mojoj lab je bio pre postupka mec dana 2,1 a u drugoj par dana pre postupka 4,2 ja se slogirala
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 7:26:35
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Da, druge su vrijednosti. Zaboravila sam skroz na to.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 7:47:15
|
|
|
|
nata11
|
Dunja a kako uzimas fraxiparin? Ja idem zbog njega na 10 dana (ili posaljem mm).Ranije su davali po 20 kom a sada glavna sestra daje samo po 10.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 11:24:46
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanka, jesi uspjela?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 11:26:42
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Mrvice taman sam usla da vam pisem 😊stigao rezultat 206,290 uspeli smo 😊u cetvrtak je bila 50 znaci da se tacno dupla
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 11:28:46
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Braaavooi, cestitam ti od ❤.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 11:36:24
|
|
|
|
jess021
|
Bravo, cestitam od srca! !!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:04:00
|
|
|
|
Malenamrvica
|
Vojvodjanka, jesi se narucila na ultrazvuk?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:04:20
|
|
|
|
bebilule
|
Krasno! Baš sam se obradovala. Čestitke od srca, biće to borac!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:08:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Nato ja u ovoj trudnoci ne primam fraksiparin ali mi s vremena na vreme moja dr trazi rezultat D dimer-a. Davaka sam sebi na pocetku pa mi je dr ukinula kada sam prokrvarila.U prosloj trudnoci mi je dr u Dz davala za 10 i 15 dana pa smo stalno visili u DZ ili mm ili ja.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:08:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravisimo!! 🤩 IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Mrvice taman sam usla da vam pisem 😊stigao rezultat 206,290 uspeli smo 😊u cetvrtak je bila 50 znaci da se tacno dupla
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:12:24
|
|
|
|
Maslacak15
|
Bravo vojvodjanka 😬😬😬superiska!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:18:30
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Hvala vam devojke 😊 Jako sam happY, sva sam se tresla od srece 😀 da li mislite da ga proverim opet za 4 dana ili da pustim kako ide da ne preterujem. U sl pon cu zvati da zakazem uz pa ne znam kad ce zakazati
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:23:24
|
|
|
|
jess021
|
Vojvodjanka, nema potrebe da vise radis betu, zakazi uz i to je to. Cekamo lepe vesti za uz-a.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:24:42
|
|
|
|
jess021
|
Sad vidim da si pisala da ces zvati tek u sledeci ponedeljak, sto tako kasno?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:26:59
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Pa u petak kad sam zvala da im javim rezultat druge bete rekla mi je da ih zovem za 10 dana da zakazem uz, pa kontam da zovem u ponedeljak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:28:10
|
|
|
|
jess021
|
Kad si imala poslednju menstruaciju?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:30:00
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
10 oktobra Jess, po tome sam sad u 5 nedelji ali verovatno zbog male bete nemam pojma, kolika je vama beta bila na prvom uz
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:30:36
|
|
|
|
Maslacak15
|
Mozes da Radis ultrazvuk dve nedelju od pozitivne bete. TAD bi trrbalo da se vodi srcana akcijA
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 12.11.2018 12:31:43
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Pa to je to Maslacak prva pozitivna je bila u utorak 6.11 ona najmanja bila je 26
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?