dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.10.2018 15:46:36)
|
Biće tu možda još koji :) ja i dalje imam osećaj. A što reče Lesli, nek bude i jedna beba, samo nek sve bude dobro. Meni je (sada shvatam) odgovaralo što mi je Goca svaki put vraćala po 1 embrion, ona je bila sigurna da su velike šanse da se ugnezde oba, i smatrala je da to za mene nije dobro, zbog silnih operacija koje sam imala. A ja sam (sada) sigurna da je za moju psihu sasvim dovoljna jedna beba po trudnoći, pa makar i treći put uskoro bila opet trudna, jer imamo odlične smrzliće. Iskreno, pre 5 godina kada mi je vratila jedan embrion, i kada sam zatrudnela sa S, bilo mi je žao što nije dva vratila, ali taj drugi embrion nažalost nije preživeo odmrzavanje. A posle sam shvatila, da nije ništa slučajno, i da je to zaista bolje za mene. Ovaj put je mogla da mi vrati dva komotno, jer su nam pored bebe koju nosim, ostala tri odlična embriona smrzlića. Ali opet nije htela, i jasno mi je sada da je to pametna odluka. A kada je dr gledao /u ovoj trunoći) na prvom UZ sa 5+4 ili 5+5, i kada je video bebu, čuli srce, i kaže sve ok, a onda krenu da traži dalje po materici i reče, ček da vidimo da nema još jedna, dešava se to i kada vratimo jedan embrion, malo sam se štrecnula. Priznajem [sm=smiley36.gif], što rekoh za moju psihu je jedna mala beba dovoljno, a i ne garantujem da mi mm ne bi pobegao od kuće da sam mu objavila blizance [sm=jezicek.gif] IZVORNA PORUKA: nata11 Vojvodjanka hiper se pogorsava sa pozitivnom betom.Rano je jos Dunja sada je 4+3 ili 4+4 nisam sigurna. Da dr kaze da se moze pojaviti jos jedan.
|
|
|
|