Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 8:48:13
|
|
|
|
nata11
|
Zece pa fenomenalno A kliniku necu ni da komentarisem, da ih covek tuzi samo.
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 15:14:16
|
|
|
|
zece
|
E to je to mi tu nemamo lekare za zal
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 15:17:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Zece
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 15:18:25
|
|
|
|
zece
|
Cure hvala vam na podrsci a za ovih nenormalni ne zelim ni da komentarisem krajno bezobrazni su ali hvala dragom bogu sve je ok plakala.sam tri dana I juce sam I tako izvredzala da nisu znali sta da kaze u cet idem na prvi uz
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 16:12:43
|
|
|
|
Maslacak15
|
Joj zece bogu hvala na ovom obrtu . Neverovatno Javi Nam se odmah da ultrazvuka. Veliko bravo za tebe i Tako veliku betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 16:14:41
|
|
|
|
Maraj
|
Zece mnogo mi je drago
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.4.2018 21:50:21
|
|
|
|
zece
|
Hvalaa cure dr kaze da prema rastu beta najverojatno su dva embrioni jer tad kad su onih zgresili rez je bio ustvari 1134 a nakon dva dan iznad 5000
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.4.2018 22:43:27
|
|
|
|
pozitivna
|
Klinika nisu normalni nisu nisu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 14.4.2018 22:44:36
|
|
|
|
pozitivna
|
cestitam ti ZECE
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.4.2018 0:48:42
|
|
|
|
zece
|
Hvalaa pa normalno kad umesto spec po klinicka biohemija radi inzener po hemija u ta klinika umesto spec imaju professor
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 15.4.2018 8:56:13
|
|
|
|
vocicana
|
mnogo sam srecna!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 16.4.2018 12:48:53
|
|
|
|
zece
|
Hvalaa mila voci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 13:49:32
|
|
|
|
lesli
|
Zece, je li prebrojavanje sutra? Da znas samo da te sa nestrpljenjem ocekujemo na trudnickim stranama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 20:37:59
|
|
|
|
zece
|
Danas sam bila na uz jer juce sam imala smedzi iscedak I imame jedno bebce koje ima srceva akcija I sve si ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 20:41:29
|
|
|
|
lesica
|
Zece, divno A sad lepo, kupi prnje i pravac trudničice teme među ono fino, veselo društvance! Mislim da te nestrpljivo očekuju! Divne, divne vesti zaista!
< Poruku je uredio lesica RR -- 18.4.2018 20:42:13 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 20:49:27
|
|
|
|
zece
|
Ok idemo tamo za jedna ned opet uz jer I taj drugi embrion koji je bio vracen Dr ga je video ali je bio mnogo mal
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 21:36:06
|
|
|
|
lesli
|
Dobro je i jedna bebica je super vest. Cestitam Ne brini za iscedak, ne mora znaciti nista. Ja sam imala svezu krv nedeljama na svakih par dana, pa je beba opstala i za sada se dobro razvija. A kod tebe to moze biti posledica toga da ta druga odustaje... Kao sto rece lesica, cekamo te na trudnickim stranama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 18.4.2018 21:37:05
|
|
|
|
Maraj
|
Zece za maleno srce
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 19.4.2018 10:16:53
|
|
|
|
zece
|
Hvalaa sad za ned dana su mi rekli opet uz da da taj iscedak me zbog toga sto jedna beba odustaje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 19.4.2018 10:29:02
|
|
|
|
lesli
|
Slusaj, ako nesto nije kako treba, bolje da odmah ode! Cekamo te na trudnickom chatu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 20.4.2018 9:14:45
|
|
|
|
zece
|
Da da bolje je to da ode ali kako bog hoce taka neka bude
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.5.2018 22:04:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Zece, kako si, kako je prošao drugi uz? Mislimo na tebe, javi se Sada sam pročitala da je Nataša Jeremić rodila ćerku u 46. godini, toliko jako oset_im tuđu sreću kao jedna od onih koje su prošle tu golgotu. Posle toliko borbe, ima li šta lepše!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.5.2018 22:06:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Malopre sam procitala. Dobili su Sofiju... divno 💗
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.5.2018 22:06:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Bravo!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 2.5.2018 22:07:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kako nije jos u tim godinama mogu misliti koliko su se mucili. Ali bitno da je uspelo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?