Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 10:01:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Javljajte cim saznate
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 11:43:43
|
|
|
|
lesli
|
Drzimo palceve i da razbijete mit o petku 13.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 11:45:35
|
|
|
|
Ksenix
|
Nije uspelo.. šta da se radi.. idemo dalje.. hvala na podršci, drage moje! Dunja, čekamo tvoje srculence!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 11:46:44
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,navijam da sve bude kako treba! A to za jurnjavu i guzvu, uvek tako bude,i trudnoce uvek nastanu kad zene imaju puno obaveza nemaju kad da misle o svom telu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 11:53:11
|
|
|
|
lesli
|
Ksenix, zao mi je. Ti bese imas jos 3 blastociste, a sad su vraceni embrioni stari 3 dana? Dunja, cekamo te na trudnickom chatu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 11:56:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ksenix, bas mi je žao bice uskoro!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:23:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Ksenix, draga zao mi je stvarno, bas sam se ponadala da cemo obe imati lepe vesti. Ali videces, vec sledeći Fet ce biti uspesan! Navijam svim srcem IZVORNA PORUKA: Ksenix Nije uspelo.. šta da se radi.. idemo dalje.. hvala na podršci, drage moje! Dunja, čekamo tvoje srculence!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:26:56
|
|
|
|
lesli
|
Kad ti imas uz?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:27:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja sama jutros otisla na UZ, i da vam javim, sve je ok :) Videli smo mesak i zumancanu kesu i culi srce. Kaze dr da nikad manju trudnocu nije gledao, 5.5 je inace ali morali smo sad UZ zbog mora. Ali ipak smo culi srce, kucka li kucka. Dr kaze da je sve super i idemo na more
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:28:27
|
|
|
|
dunja RR
|
I kaze da slobodno plivam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:28:59
|
|
|
|
MojMiki
|
Ksenix zao mi je sto je tako, nemoj da klones bice uskoro pozitivno sigurna sam Najjaci zagrljaj podrske
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:30:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, divnoooo! Bas sam srecna zbog tebe ❤️
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:30:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Sledeci put bice Navijamo svi Dunja sada si odahnula i ides na more bez briga,mnogo mi je drago
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:31:57
|
|
|
|
MojMiki
|
Ooooooo Dunjice divne vesti :-* Samo opusteno napred, da uzivas na moru
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:36:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rekoh ti ja da sam imala osecaj da ce se sve biti ok. A i ti si sve vreme bila pozitivna. Sad jedan pliv za mene
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:46:55
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja sama jutros otisla na UZ, i da vam javim, sve je ok :) Videli smo mesak i zumancanu kesu i culi srce. Kaze dr da nikad manju trudnocu nije gledao, 5.5 je inace ali morali smo sad UZ zbog mora. Ali ipak smo culi srce, kucka li kucka. Dr kaze da je sve super i idemo na more A mudro cutis! Ajde, prelazi na trudnicki chat! E i jednom i za mene da se brcnes! Ps. Buni se cera sto sam je izostavila. Za NAS da se brcnes
< Poruku je uredio lesli -- 13.7.2018 12:48:50 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 12:51:35
|
|
|
|
lesica
|
Sjajne vesti! E sad jedna seka da bude za Savu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 13:04:27
|
|
|
|
jess021
|
Dunja, divnoooo! Ksenix, zao mi je, ali glavu gore! Malo odboluj, pa u nove pobede.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 13:11:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Dunja,sjajne vesti!! Poslusaj doktora i uzivaj!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 13:17:09
|
|
|
|
Maraj
|
Dunja divno Ksenix samo ne gubi nadu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 13:17:41
|
|
|
|
nata11
|
Divo Dunja
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 13:47:24
|
|
|
|
isidora88
|
Divno Dunja, mnogo mi je drago. Uzivajte na moru
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 13:52:52
|
|
|
|
gagana83
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 14:16:12
|
|
|
|
pari
|
Jupiiiii dunja!!! Bas mi je drago!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XVI 13.7.2018 14:18:55
|
|
|
|
Ksenix
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja sama jutros otisla na UZ, i da vam javim, sve je ok :) Videli smo mesak i zumancanu kesu i culi srce. Kaze dr da nikad manju trudnocu nije gledao, 5.5 je inace ali morali smo sad UZ zbog mora. Ali ipak smo culi srce, kucka li kucka. Dr kaze da je sve super i idemo na more Divno, Dunja! mnogo mi je drago zbog tebe! Uživaj na moru iz sve snage!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?