RE: Vantelesna oplodnja XVI (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (30.6.2018 16:58:12)

Maslačak, šta misliš odkud ovo krvarenje?

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (30.6.2018 16:59:19)

Miki, tvoja beta se lepo duplala, nema ja mslim razloga za brigu oko početne niže bete. Bito je da UZ bude dobar, navijam za to [sm=smiley31.gif]

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (30.6.2018 17:04:31)

Maslacak svesna sam toga, zato cutim i cekam. A za TSH, radila sam pre 12 dana bio je 2.13, ako mi ne bude lose sacekacu malo. Jer sam u prvoj trudnoci imala jedan trenutni skok tsh na 7 sa 1.6 i tu mi dr poveca terapiju...da bi posle imala bas problema sa niskim tsh koji smo jako dugo sredjivali, a doza leka je bila minimalno promenjena. Mislim da na to ima uticaj i estrofem koji pijem.
Lepo je Goca rekla da moje telo bas cudno reaguje....tada sam na najslabiju stimulaciju burno odreagovala-hiperstimulacija...ali i neverovatno brzo se sve sredilo. Tada je Goca rekla da joj se tako nesto nikada nije desilo.

lesli -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (30.6.2018 17:04:44)

Dunja [sm=smiley31.gif]

Ja opet ponavljam kao papagaj. Ja sam nedeljama krvarila (svetlom krvlju) sa sve bolovima kao kad dobijem. U par navrata je bilo toliko krvi da mi je trebao mrezasti ulozak + regularan ulozak ispod mrezastog jer bi mrezasti vrlo brzo probio. Nisam imala nikakve miome, hematome, posteljica nije bila preko grlica i sta vec sve moze da izazove ta krvarenja... I u 2-3 navrata kada je bilo najobilnije sam stvarno mislila da je kraj, a ipak evo me u 28. nedelji!

Leskari, uzimaj terapiju i probaj da verujes da ce sve biti ok na kraju [sm=smiley31.gif]

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (30.6.2018 17:35:27)

dunja verovatno nesto vezno za proces implantacije. Ima tu stvaranja lakuna, otvorenih krvnih sudova itd desava se. Ja sam sa prvim sinom imala epizodu istina malo kasnije sa nekih 5 nedelja bas sveza krv i jaki bolovi. Uplasila sam se kriminal narocito sto je to bila prva trudnoca posle tri godine borbe ali sve je bilo ok, a nisam imala cak ni pomoc progesterona...
Iako nije naucna studija vidis i sama po forumu da ima bas bas dosta zena koje imaju neka krvarenja ili braon sekret u prvoj fazi trudnoce. Probaj da budes smirena koliko mozes. Ne mozes nikako da utices, ubedjena sam, zatrudnela jesi sto je divno sad jos malo strpljenja.

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (30.6.2018 18:05:47)

Hvala vam zene drage [sm=smiley31.gif]
Les, stalno mislim na tvoje krvarenje i nadam se najboljem.
Maslockonjo onda da se nadam da je do implantacije, znaci de se nesto desava.

lesli -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (30.6.2018 21:31:50)

Bice to dobro Dunja, videces! [sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (30.6.2018 21:46:49)

Pazi, realno, radis i ponasas se kako ti je receno,cuvas se, imas terapiju,sve je u Bozijim rukama, i u tvom pozitivnom stavu. Kako mislis tako ce ti se vratiti.
Bice to sve super,jer si hrabra!

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 10:59:34)

Od nocas se smanjio iscedak tj. Sad je recimo kao u cetvrtak i opet je samo braonkasto.
Bio mi je jutros momak iz Biomedice, izvadio krv, sve sto trazila endokrinolog i jos sam dodala glukozu i betu, mada ne znam koliko ima smisla jer je 3.dan od prvog vadjenja ali eto cisto da znam da nije pala. Poslusala sam vas, dolazak je 330 dinara sto je smesno u odnosu na cenu analiza koje radim redovno, sad je racun bio 4.200 bez bete, sa betom 5.000.

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 11:03:08)

Ako Dunja, bices mirnija. Drzimo fige da sve bude kako treba 😘

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 11:07:15)

Hvala Miki, i kod tebe da bude sve kako treba pa da zajedno trudnujemo [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 11:39:53)

Bice Dunjice

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 11:45:44)

Ne znam da li postoji posebna tema....na koga lice vasa vto deca? Moj sin je isti otac. Vodili smo ga kod Goce, a ona kaze vidi kako lepo dete sam vam napravila :-)
A ja se salila pa joj kazem da joj moj muz dodje jos 500e jer sin lici na njega....ona se smeje pa kaze da izgleda to Bog uredjuje i da vto deca uglavnom lice na oceve.

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 11:58:13)

I moj je isti otac, samo njegova lepsa verzija[sm=smiley36.gif]
Isto svi na klinici kad ga vide, kazu jao sto je lepo dete, jel to nase[sm=smiley36.gif]
Moja dobra RR drugarica je dobila sina i cerku na VTO, sin je isti ona a cerka lici na oceve sestricine.

pari -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 11:58:22)

I moj sin lici na tatu [sm=smiley1.gif] ali mozda se to promeni kasnije ;)

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 12:08:04)

Dunja [sm=bravo.gif] super sto si ih zvala. Pa smesna je cifra za dolazak a opet se nisi iscimala
Moj sin je izmesan ali je karakterom isti otac. [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 14:22:19)

Sada mi je stigao rezultat bete, čini mi se da ok raste, u četvrtak u 15.15. sam vadila i bila je 102,9, i jutros u 9.30 sam ponovila, rezultat je 264.
Kako vam deluje?

Čekam UZ i molim Boga da bude sve ok :)

D Dimer mi je dosta pao u odnosi na od pre 8 dana kada je bio 551,7 i sada je 160,2 , to bi trebalo da je ok, iako sam pauzirala sa fragminom 2 dana se nisam bockala.

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 14:33:27)

Skroz pravilno se duplira. Od cetvrtka do subote bi bila duplo oko 200 da si proveravala u subotu od subote do nedelje znaci treba da poraste za 50% odnosno da bude oko 300....ali kako si danas vadila 4 sata pre u odnosu na petak ona je nesto niza od 300. Dunjice to je super.
I D dimer ti je dobar sada

lesli -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 19:00:03)

I ja mislim da je to fin porast bete. Sad probaj da se opustis :)

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 19:03:17)

Suzi duplirala se. Mislim da sad samo treba da budes opustenije glave. Da ne razmisljas. Ona raste i sad je sve u Bozijim rukama

milicicak -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 19:04:06)

Dunja, lepo raste beta :) sad probaj da se opustis i cekaj uz :)

Sanjica26 RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 19:08:47)

o pa super. Sad uzivancija (ako mozes) i cekaj prvi ultrazvuk.[sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (1.7.2018 21:47:29)

Super Dunja, uzivaj i cuvaj se[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (2.7.2018 14:41:01)

Bila sam danas da primim progesteron, stanje isto.

Nego, da vas pitam, juče i danas imam malo tečniju stolicu, odjednom me potera, zaboli stomak. Juče ne mogu da se setim šta sam jela pa se to desilo, a malopre sam jela jogurt i ovsene pahuljice, posle toga sam trčala u toalet. Inače nisam puno jela od jutros, kao i inače ovih dana, slab mi je apetit, doručkovala sam jedno prženo jaje s paprikom (bez hleba, nije mi se jeo mada i inače jedem ovseni ili speltin, ali dana nisam), kada sam se vratila sa injekcije pojela sam breskvu i posle sat jogurt i ovsene pahuljice.

Jel hoće tako malo čudnija stolica, sa grčevima, u trudnoći?

lesli -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (2.7.2018 14:45:23)

Dunja, uzmi probiotik i probaj danas/sutra da predjes na laganiju hranu.
Ja sam u par navrata imala problema sa ucestalim i malo redjim stolicama u trudnoci. Sad da li ima veze sa trudnocom ili se samo tako zalomilo nemam pojma

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>