RE: Vantelesna oplodnja XVI (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 9:14:46)

Ma ja nekako uvek imam osećaj da li je uspelo ili nije. Nego neću sve da pišem, da ne ispadne da mračim [sm=smiley36.gif]

Sa Savom sam znala da je to to.
A svih ostalih puta, se desi nešto, imam neke simtpome, ali pomešane, i uvek bude trudnoća ali biohemijska (ili blighted koji je bio pre Save).
Nijednom nije bila negativna beta (ni u Mađarskoj,a ni u pokušajima kod Ivanovića), i zato nisam načisto.

A nekako Gocin komentar, dok je radila transfer da ja ostajem trudna iz FET-a, mi je nagovestio da je one ekstra embrione zamrzla jer sa njima imam mnogo bolje šanse, a ovaj osrednji je vratila, da i njemu da šansu, ali mnogo manju nego sa smrzlićima. Dok mi je radila transfer rekla da je uspešnost iz FET-a 70% kod njih na klinici, prosto zato što su blaste mnogo kvalitetnije.

A evo Sava je pored mene (ja ležim sa utrogestanom), i priča mi kako ga bole leđa od pranja zuba, i demonstrra mi - evo makana (tako mi dao nadimak), vidi, kada krenem da ustanem, guza se vrati, znači bole me leđa [sm=smiley36.gif] I onda nemam vremena da budem tužna, sli stvarno

Ana RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 9:18:55)

Suzi [sm=smiley31.gif] kako god bilo, dobro je što si psihički ok, što si pozitivna. Biće bebica sigurno, sada ili sledeći put.

Ljubi Savketa [sm=smiley27.gif]

lesli -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 9:55:49)

Sto bi ti maslacak rekla, nadam se da ces demantovati sebe oko tog rozikastog!

Drzimo palceve [sm=bravo.gif]

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 10:06:55)

Drzi se Dunja [sm=smiley31.gif]. Mislim na tebe!!

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 11:39:30)

Suzo jako je umirujuce kada znas da imas smrzlice. Al nikad se ne zna. Sacekaj da uradis betu.
Goca je i mojoj prijateljici vratila 1 jer joj je rekla da joj materica sada nije ok. Al kao ajd da vrati pa se vide na fetu. I njoj se "primio" taj jedan
I ako je Goca bila ubedjena da nece
Tako da nikad se ne zna [sm=smiley31.gif]

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 14:51:17)

Dunja mislimo na tebe i drzimo palceve!

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 17:14:24)

Žene, trudna sam. Nije krenulo neko ozbiljnije krvarenje, još su ti braonkasti tragovi, ali su me zvali sa klinike, rekli da je dobra beta, da sam trudna i rekli da mirujem.
A ja malopre prošetala do Slavije da uradim betu i nazad pešaka [sm=hudicek1.gif]

Ništa sada mirujem, sutra ujutru na kliniku da primim progesteron i pregledaće me dr Brakus.

Plaši me to krvarenje [sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 17:18:53)

[sm=smiley31.gif] jupijeee. Bice sve u redu. Miruj.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 17:19:33)

Joj dunja [sm=sloncek.gif] pa diiiivno
Ma nemoj da razmisljas. Dosta zena krvari na pocetku. Dace ti progesteron najverovatnije. Nemoj mnogo da mozgas. Odmaraj do pregleda [sm=bravo.gif]
I taman nam je pusto tamo h trudnickim temama [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 17:24:04)

Suzi, nije svaka trudnoća ista. Miruj, odmaraj i da bude sve kako treba [sm=bravo.gif] Jeeeeeeej [sm=bravo.gif]

MojMiki -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 17:34:34)

Jeeeeeeeee bravo Dunja
Drzimo i dalje fige...❤❤❤

emicaa -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 17:47:48)

Dunja uljepsala si mi dan.Sad samo slusaj sta ti kazu,odmaraj,lezi i zapovjedaj muzu [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 17:56:56)

Emi, hoću, kada dodje kući. On još ne zna da sam trudna, jer je na šahovskom turniru do večeras a tamo su im zabranjeni telefoni.
Sada sam sama sa Savom, naručila sam hranu i cratmo u krevetu.

Anck Su Nmaun -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 18:00:12)

Dunjiceees diivne vestiiii[sm=bravo.gif]
Dace bog da bude sve ok do kraja!

isidora88 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 18:10:52)

Bravo Dunja, cestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 18:12:42)

Jeeej.bice to sve ok!! Puno nas je krvarilo na pocetku trudnoce,pa evo nam velika deca!

lesli -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 18:19:22)

Dunjaaaa [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
Lepo ti rekoh pre neki dan da si trudna, samo sto ne znas [sm=smiley36.gif]

A za krvarenje, znam da je zastrasujuce...ali gledaj ovako samo je braonkasto brljanje i to je dobro. Mozda je implantacijsko. A cak i da je sveza krv ne mora i dalje nista da znaci. Ja sam krvarila svezom krvlju, bas dugo i na svakih nekoliko dana. U par navrata je bilo toliko krvi da sam bila ubedjena da je kraj, a ona je ipak tu!

lesica -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 18:35:20)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Divne vesti.

milicicak -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 18:55:07)

Dunja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ulepsala si mi dan [sm=bravo.gif]
Mazi stomak, ljubi Savu i miruj za sad.
Bas divne divne vesti

IvanaSK RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 19:02:11)

Suzi [sm=bravo.gif]❤️

Rosita -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 19:02:27)

Dunja, draga, braaavoooo! Mnogo mi je drago zbog tebe [sm=smiley28.gif][sm=zz_dance.gif]

Maslacak15 -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 20:21:37)

Ooooo jupppiiii[sm=bravo.gif] divno Dunja!!!! Bravooo[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 20:27:29)

Hvala vam drage moje [sm=smiley31.gif]
Pisala mi je moja dr endokrinolog da je to braonkasto jer mi fali progesterona i da ce se srediti kada ga primim sutra. Kaze da ne brinem da je beta skroz dobra 102,9 - 12. dan od transfera. . Maslacak sta ti mislis?
Za sada se smanjilo, leskarim koliko mogu, Sava je nemoguć a sami smo.
Gadja me loptama, malopre me zvao da mu podignem krevet jer mu je ispala igracka ispod i tako.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 20:31:51)

Joj dunja...i ja padnem s nogu pored L. Tek kad ga moji preuzmh ja malo danem dusom. Al tad lezim jer me stomak boli od premora oko L

Ana RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 20:35:55)

Suzi, jeste dobra beta [sm=bravo.gif] odmaraj, kaži Savi da mora da čuva mamu [sm=smiley27.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>