dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XVI (28.6.2018 9:14:46)
|
Ma ja nekako uvek imam osećaj da li je uspelo ili nije. Nego neću sve da pišem, da ne ispadne da mračim [sm=smiley36.gif] Sa Savom sam znala da je to to. A svih ostalih puta, se desi nešto, imam neke simtpome, ali pomešane, i uvek bude trudnoća ali biohemijska (ili blighted koji je bio pre Save). Nijednom nije bila negativna beta (ni u Mađarskoj,a ni u pokušajima kod Ivanovića), i zato nisam načisto. A nekako Gocin komentar, dok je radila transfer da ja ostajem trudna iz FET-a, mi je nagovestio da je one ekstra embrione zamrzla jer sa njima imam mnogo bolje šanse, a ovaj osrednji je vratila, da i njemu da šansu, ali mnogo manju nego sa smrzlićima. Dok mi je radila transfer rekla da je uspešnost iz FET-a 70% kod njih na klinici, prosto zato što su blaste mnogo kvalitetnije. A evo Sava je pored mene (ja ležim sa utrogestanom), i priča mi kako ga bole leđa od pranja zuba, i demonstrra mi - evo makana (tako mi dao nadimak), vidi, kada krenem da ustanem, guza se vrati, znači bole me leđa [sm=smiley36.gif] I onda nemam vremena da budem tužna, sli stvarno
|
|
|
|