Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.11.2019 10:18:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Bice neka pasta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.11.2019 10:45:44
|
|
|
|
mama ivane
|
Deca izrazila zelju da skuvam Pasulj sa suvim rebarcima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 13.11.2019 11:35:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rizoto sa morskim plodovima za nas tri.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.11.2019 12:28:03
|
|
|
|
branki*
|
juce bile spagete sa mlev mesom na brzinu i uvece mi ostalo ludo testo u frizideru,vuklo se i napravila vlaske palacinke,ne znam da li znate sta je to.i super mi ispale,bilo jutros i za dorucak.danas cu musaku.nadam se da ce biti za dva dana.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.11.2019 12:31:46
|
|
|
|
mama ivane
|
Jutros sam pravila ustipke, kuva se za rucak krompir paprikas a za veceku neko meso sad videcemo i kolac banini pravim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.11.2019 13:24:21
|
|
|
|
vocicana
|
Danas na meniju, supa, musaka, salata, pravim lisnate kiflice, ponekom receptu iz nase C kuhinje za takmicenje, bas jedva cekam da vidim kako ce ispasti.Javljam. Slican recept kao UM oni kroasani
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.11.2019 13:42:58
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Branki ja znam sta cu vlaske plasinte.Cesto ih spremam. Iz mog kraja su. Mi za danas pasulj imamo. Za malog sve posebno barim i meso i povrce i blendiram.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.11.2019 14:29:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Supa, snicle ispecene, ostalo ruske salate od slave, taman.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.11.2019 15:04:17
|
|
|
|
vocicana
|
Ej super su ove lisnate kiflice. Izadje 32 komada, kao lucici su.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 16.11.2019 18:16:21
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene danas svinjska pečenica sečena na trake i dinstana sa lukom i paprikama, pirinač iz rerne kao prilog. Kiflice sa sirom, kolač sa višnjama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 9:19:52
|
|
|
|
vocicana
|
Danas supa sa nekim dinstanim mesom, krompir i secerac malo kao prilog, ali videcemo nesto bih slatko pravila a ne znam sta ce momci. Jede mi se neka mocna coko varijanta, imam nesto sa slatkom pavlakom, ali ne znam da li ce hteti moje cudo od cokolade
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 11:57:17
|
|
|
|
pari
|
Pravila projice u koje sam stavila po jednu mini mocarelu, super su! Kasnije cu pastu sa piletinom i pavlakom. I ja bih nesto slatko ali bolje ne, imam crnu cokoladu i to je to...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 12:02:15
|
|
|
|
vocicana
|
Pari svidja mi se tvoj danasnji meni
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 12:03:00
|
|
|
|
mama ivane
|
Krompir paprikas od juce i testenina sa piletinom u besamel sosu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 13:01:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Supa, cevapi, pire, zlatna mesavina u soja sosu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 13:34:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ne kuvam. Mm i dete su posle plivanja išli na ručak, za mene ima još klope od juče. Mare ide na rođendan pa će i tamo jesti, za večeru ćemo nešto brzinski. Za mene ima ručka od juče, nisa ga juče ni probala.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 14:41:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Supa, musaka,zelena salata.. sve to na kvarnjaka da nas ne vidi mali..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 14:46:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spagete bolonjeze i kuva se kupus sa mesom za dva dana da ne trcim jer sam prva tri dana u haosu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 17:57:35
|
|
|
|
pari
|
Ipak sam pravila i slatko...cokoladne mafine :)
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 17.11.2019 18:07:27
|
|
|
|
bubulence
|
Domaca supa, pohovala snicle, pire krompir, kiseli krastavci. Kolace nisam pravila ali sada razmisljam sta bih mogla slatko za sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.11.2019 6:16:19
|
|
|
|
Duškić
|
Corbica danas . Kolace imamo.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.11.2019 17:40:02
|
|
|
|
mama ivane
|
Piroske, przene krompirice, domaca supa, przena kobasica , kolac kozeracke kape
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 18.11.2019 17:42:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Lazanja danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.11.2019 6:14:32
|
|
|
|
Duškić
|
Przenice, posne paprike.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.11.2019 11:55:55
|
|
|
|
bubulence
|
Pasulj
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.