Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 7.7.2019 23:53:28
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Flamingos taj svestenik nije citao dekleraciju. Verovatno,bog da ga prosti.Joj i nasmeja me
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 6:15:51
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: flamingos IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Nije to posno. Ima mlecnih proteina. Može da se koristi,lično sam pitala sveštenika Da li se vi ovo zezate?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 6:56:30
|
|
|
|
milicicak
|
Dakle, nema posne slatke pavlake ali ako svestenik kaze da je posna ona cudesno postaje posna i moze da se koristi u vreme posta. Hvala u svakom slucaju.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 7:26:00
|
|
|
|
mama ivane
|
Sinoc vecera: supica , przeni mladi krompirici i sopska salata A za dorucak ce mo piroske
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 8:41:28
|
|
|
|
bubulence
|
Kod nas danas krompir corba i šufnudle
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 8:43:14
|
|
|
|
flamingos
|
Prebranac,posno pecivo,pečena riba,riblji štapići i salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 8:44:39
|
|
|
|
doramar11
|
Pitu sa mesom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 12:55:35
|
|
|
|
Duškić
|
Grasak . Kolac sa visnjom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 14:02:35
|
|
|
|
vocicana
|
E ovako izgleda danasnji meni. Supa puna povrca i mesa, musaka od piletine sa tikvicama, salata, desert bajadera. Sve osim bajadere sam danas napravila.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 14:21:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Imam domaću supicu od juče i neko meso za mm i mene, Maretu ću da izgrilujem piletinu, uz to kuvani kukuruz.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 14:30:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Supa i knedle sa sljivama.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 14:39:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Mmmmmm knedle
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 14:57:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Spagete sa mesom, pohovane tikvice iz rerne, kuvani kukuruz, kolac sa kajsijama😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 15:02:01
|
|
|
|
pari
|
Ivanka,bravo,svasta si pravila... Ja neki cokoladni mus, nemam pojma da li ce uspeti, mnogo mi je redak,eno ga u frizderu sad
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 8.7.2019 15:14:51
|
|
|
|
doramar11
|
Ivanka i Vocicana danas najvrednije!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.7.2019 0:48:36
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: doramar11 Ivanka i Vocicana danas najvrednije! Jelo je dete super!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.7.2019 7:35:06
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Spagete sa mesom, pohovane tikvice iz rerne, kuvani kukuruz, kolac sa kajsijama😊 Kuvani kukuruz 😮!?!? Jao, pa umrecu sada za njim!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.7.2019 9:50:55
|
|
|
|
doramar11
|
Pilecu krem corbicu i makarone karbonara.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.7.2019 13:21:20
|
|
|
|
mama ivane
|
Pilav za danas i krofne iz rerne
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.7.2019 13:30:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pohovane paprikeeeee 😊
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.7.2019 14:05:18
|
|
|
|
flamingos
|
Pečeno pile,krompir,salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.7.2019 15:14:17
|
|
|
|
Duškić
|
Corbica sa povrcem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.7.2019 22:37:11
|
|
|
|
Duškić
|
Pekla kolac sa makom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.7.2019 22:57:18
|
|
|
|
doramar11
|
Duskic, bas si vredna. Kakav ti je kolac, znam za strudlu sa makom?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 10.7.2019 5:06:41
|
|
|
|
Duškić
|
Onaj jednostavni kao patispanj, preliven crnom cokoladom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici ŠampitaRingerajin kuvar: lesica RR
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?