Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 11:19:22
|
|
|
|
jance
|
Sirom testa. Veliki petak po tradiciji se jede tesko, barem kod nas slovaka... pravicu po onom receptu sa tastyja, ukuvano testo u mleko i preko narendani sir. Neka verzija americkog Mac&Cheese
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 11:39:29
|
|
|
|
Olga75
|
Veliki Petak je kod nas jako veliki svetac pa ako se nešto i kuva to je soparna čorba. Ja ću danas kuvati tunjevinu iz konzerve Sutra je već druga priča, pisaću vam kako sam se dala u kuvanje
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 12:31:55
|
|
|
|
Sanidej
|
Prebranac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 14:46:29
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga75 Veliki Petak je kod nas jako veliki svetac pa ako se nešto i kuva to je soparna čorba. Ja ću danas kuvati tunjevinu iz konzerve Sutra je već druga priča, pisaću vam kako sam se dala u kuvanje Kakva je to corba? Mi ne slavimo ovaj Uskrs ali ga obelezim zbog pokojne svekrive. Tako da mi imamo spagete sa sampinjonima, sada trenutno farbamo celih 5 jaja😂 i pravim kolac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 14:51:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod nas danas domaća pileća supica, pečeni karabataci i grilovane tikvice sa parmezanom. Zelena salata sa rotkvicama. I ginis pivo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 14:53:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Bubi, pretpostavljam da je to posna čorba.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 14:58:45
|
|
|
|
Olga75
|
Bubulence, to -soparna- je ustvari posna, bez trunčice ulja ili bilo kakve masnoće. U vodu se ubaci: seckano povrće- šargarepa, peršun,celer,krompir, jedan ucelo crni lukac, posoli, doda se malo crvene paprike ili ako se baš bahatiš kuvanog paradajza, to se kuva i onda se ukuva šaka- dve pirinča. To je to, praktično bareno povrće sa začinima i crvenom paprikom. Ane, ti si prema nama-meni koja sam jela ogavnu ribeštiju iz konzerve nevalala Jedva čekam prekosutra, kako kažu zloguza sam sad kad ne mogu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 15:00:41
|
|
|
|
bubulence
|
Aha, hvala. Kuvam upravo slicnu corbu, samo ne stavljam crvenu papriku, sve ostalo isto. Pa cemo imati i za sutra
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 15:04:02
|
|
|
|
Olga75
|
To je ono ništa a na kašiku. Ja to uvek pravim na crveno jer onako bledunjava odaje utisak vode .
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 15:07:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Oldži, mLogo se izvinjavam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 15:08:44
|
|
|
|
bubulence
|
Mojoj deci je samo bitno da ima neke corbe. Bukvalno mogu glavicu luka da stavim u vodu i skuvam, bez zacuna one ce je jesti. Sve drugo je manje bitno.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 15:22:26
|
|
|
|
mama ivane
|
Przena paprika , supa domaca i dinstana pilea dzierica i bubci sa crnim lukom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 20:15:42
|
|
|
|
vocicana
|
Danas smo ruckali dobro corb, za melspajz, za dete i mene, pohovana piletina, bila je savrsena, za muza gril belo meso, puno pomfrite i jedna vitaminska bomba od salate. Malo pre smo pojeli po parce neke coko malina torte, sada moze i pivo jedno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 21:17:50
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: jance Sirom testa. Veliki petak po tradiciji se jede tesko, barem kod nas slovaka... pravicu po onom receptu sa tastyja, ukuvano testo u mleko i preko narendani sir. Neka verzija americkog Mac&Cheese sad skontah sta napisah! ne jede se tesko nego tesTo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 19.4.2019 22:01:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha razumela sam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.4.2019 10:57:51
|
|
|
|
Ivana Djordjevic
|
Danas za desert baklava.... Njam njam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.4.2019 16:00:37
|
|
|
|
Olga75
|
Danas, obećala sam juče da ću vam pisati sam kuvala i kuvam do besvesti Šunka, jaja, kobaja, ren, pekla sam uskrsni kolač, onda meso sa voćem, Napravila sam i rusku ( moji bi goozu dali za nju ), supa se još kuva. Napravila sam oblatnu. Keks rolat i tortica me još čekaju. Sutra samo mladi krompirići, zelena salata i da ukuvam griz knedle u supicu. Crkoh vam
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.4.2019 16:31:50
|
|
|
|
bubulence
|
Olga ne nabrajaj dalje, nisi mi daleko😂. Kod nas corba od juce, domace rostilj kobasice, mladi krompiri, krastavac salata sa belim lukom i pavlakom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 20.4.2019 20:24:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ana-Olga kolac sa vocnim jogurtom FENOMENALAN! Da, da, vicem na sav glas da je fenomenalan! Pojela sam cak 2 pozamasna parceta! Ja koja ne jedem ni torte ni slatkise! A jos se nije ni propisno oladio! 👍
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.4.2019 11:35:32
|
|
|
|
Olga75
|
Bubulence- tu smo i čekamo Ivanka- drago mi je, priprema uzme 15 minuta, hlađenje par sati ali oooodličan je i ne može da se pogreši ja grejem supu da ukuvam knedle i to će da bude ručak . Meso i zelen sam stavila u činiju pa u frižider, videću da li ću sutra napraviti soseve ( paradajz, višnje i beli luk jer nemam mirođije) pa eto ponovo ručak. Ma imamo čini mi se klope za celu nedelju
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.4.2019 12:58:37
|
|
|
|
nata11
|
Salate, prilog od povrca i rize a mm sprema kobasice i piletinu.
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 21.4.2019 12:59:57
|
|
|
|
Sanidej
|
Pitu s jabukama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.4.2019 10:04:47
|
|
|
|
Sanidej
|
Mekike
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.4.2019 12:24:54
|
|
|
|
mama ivane
|
Pljeskavice od tikvica i kupus salatu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 22.4.2019 14:25:24
|
|
|
|
bubulence
|
Ostale mi kolenice juce od dorucka pa sam stavila pasulj da iskoristim i njih.... Za desert smo napravile vocnu salatu u grckom jogurtu sa chia semenkama... Savrseno ide uz pasulj😂😂😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Problemi sa zatrudnjivanjemguppy RRDa li ste imale probleme sa zatrudnjivanjem?da, ozbiljne (
28%)
da ali sam zatrudnela bez intervencija (
8%)
ne, samo je dugo trajalo (
10%)
ne (
54%)
Ukupan broj glasova: 39Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!