Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.2.2019 10:37:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Przenice,gulas i makarone.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.2.2019 14:40:12
|
|
|
|
veselicaa
|
I pogacu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.2.2019 14:46:44
|
|
|
|
bubulence
|
pileca supica i spagete bolonjeze
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.2.2019 14:50:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Za mm i mene ima od juče. Mre je pojeo supicu pre škole a uveče ćemo negde na ćevape
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.2.2019 15:12:04
|
|
|
|
nata11
|
Dorucak iz pekare. Za rucak mm spremao pljeske sa kajmakom.
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.2.2019 15:39:06
|
|
|
|
mila83
|
Dorucak - projice i jogurt Rucak -pecena skusa,posna ruska salata i zelena salata pita sa jabukama Vecera- smisljam :D
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.2.2019 16:28:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Juce je bio kiš za ručak. Svima se svideo. Danas pasulj. Ako nesto ne volim to je pasulj.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 27.2.2019 16:53:45
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: mila83 Dorucak - projice i jogurt Rucak -pecena skusa,posna ruska salata i zelena salata pita sa jabukama Sve cu da prepisem za sutra 😁. I dorucak i rucak, samo ruska nece biti posna. Javi sta imas za veceru, mozda mi se i to dopadne😁
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 28.2.2019 14:30:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Kupus sa slaninom,pogaca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 28.2.2019 14:36:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Testenina sa spanaćem i sirom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.3.2019 18:43:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Palacinke,za rucak isli na pizzu,vecera pita sa spanacem.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.3.2019 19:10:08
|
|
|
|
Sarav
|
Za doručak pica, ručak kremenadle sa mešanima povrćem i sad mi se hladi fil za princes krofne.
< Poruku je uredio Sarav -- 2.3.2019 19:11:09 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.3.2019 10:49:42
|
|
|
|
vocicana
|
Danas ovde stavljam moju mamu. Rucak iznenadjenja, imamo za rucak povrtnu corbicu sa piletinom, a sta ce biti melspajz videcemo. Pisem kasnije.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.3.2019 15:13:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Domaće pile od 3 kile krompir, salata od brokolija.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.3.2019 15:16:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Za decu domaca supica. Za nas grilovana piletina i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.3.2019 15:20:24
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Za decu domaca supica. Za nas grilovana piletina i salata. Sanjči, nama je to jedan ručak Mislim, prvo supa pa drugi deo, što kaže Marko.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.3.2019 15:27:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Zapecen pasulj,domaci hleb.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.3.2019 15:39:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Za decu domaca supica. Za nas grilovana piletina i salata. Sanjči, nama je to jedan ručak Mislim, prvo supa pa drugi deo, što kaže Marko. I nama, ali danas malo manje jedemo jer smo se juce tovarili na rodjendanu. Bio je bogat rucak. Sve po redu: predjelo, supa, sarma, pecenje i torta. Deca su jela sve sem pecenja. Deca hoce samo supicu. A zbog mm moram laganije. Btw isekla sam se bas dobro.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.3.2019 15:39:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha, danas dijeta Joj bre, kako si se isekla?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.3.2019 15:42:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam danas dva puta imala face lifting otvorim vrelu rernu i odmah gurnem glavu u nju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.3.2019 15:42:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mm je dobro naostrio noz zbog neke slaninicu. Tacno sam jagodicu odvalila. Nikako da stane krv.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 3.3.2019 15:43:34 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.3.2019 7:04:23
|
|
|
|
mama ivane
|
Juce spremala Domacu supicu, papaline przene i przenu papriku, a danas cu razmisliti
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.3.2019 9:10:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Mm je dobro naostrio noz zbog neke slaninicu. Tacno sam jagodicu odvalila. Nikako da stane krv. užas!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.3.2019 9:12:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam danas dva puta imala face lifting otvorim vrelu rernu i odmah gurnem glavu u nju . juce sam pravila sarmu, ima i za danas, a bice i za zamrzivac
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.3.2019 9:37:10
|
|
|
|
Sanidej
|
Punjene palacinkice, a pantalone stezu li stezu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?