Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.11.2018 11:39:37
|
|
|
|
Duškić
|
Grasak sa piletinom
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.11.2018 11:42:22
|
|
|
|
Olga75
|
danas svinjski perkelt sa turoščuso kako je smešno kad se koristi ova tastarura al kuvam ko besna
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 1.11.2018 11:46:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Domaca supica, hleb domaci i zapecena boranija sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.11.2018 19:07:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Pljeskavice punjene kackavaljem,kupus salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 2.11.2018 19:11:07
|
|
|
|
emicaa
|
Pancerote
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.11.2018 13:37:03
|
|
|
|
Olga75
|
Moram da vas pitam, ne znam da li je tema baš prikladna aliii, premestiću ako treba imam neke teleće kosti, onako lepe i mesnate i sad bih je teleću čorbicu da kuvam. Nisam nikad pre- Kažite mi pliz kako kuvate teleću čorbic? Hvala puuno
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.11.2018 14:16:09
|
|
|
|
jess021
|
Olga, mozda je tema za ovo Pricajmo o hrani. Ja bih te kosti stavila sa povrcem da se kuvaju, pa posle samo odvojila meso i izvadila kosti, po zelji malo zgusnuti sa brasnom ili ako stavljas krompir nece ti ni trebati, a sluziti sa pavlakom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.11.2018 14:20:09
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Olga, mozda je tema za ovo Pricajmo o hrani. Ja bih te kosti stavila sa povrcem da se kuvaju, pa posle samo odvojila meso i izvadila kosti, po zelji malo zgusnuti sa brasnom ili ako stavljas krompir nece ti ni trebati, a sluziti sa pavlakom. Znači, šargarepa, peršun, celer, lukac crni i beli, paprika babura, lišće zeleni i krompir i to da kuvam kao bilo koju supicu? Znači ne moram te kosti prvo da prokuvam? I kad se skuva i kad je procedim da ne ukuvam testo ili knedle nego da je samo pavlakom začinim? Onako u tanjiru ili još u loncu? Znam da zvučim glupavo, sorry ali stvarno nikad nisam pravila takvu čorbicu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.11.2018 14:37:15
|
|
|
|
jess021
|
Od toga svega ja ne bih stavljala baburu, sta ce paprika u corbu? 😊 Da, lepo to sve stavis da se kuva, ako je teletina brzo ce se skuvati. Posle samo meso odvojis od kostiju, zacinis, mozes izblenderisati da bude kao krem, a i ne moras.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.11.2018 14:38:17
|
|
|
|
jess021
|
Ne moras stavljati testo, gledaj da stavis vise povrca da bude gusta, a pavlaku lepo dodajte svako u tanjir.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.11.2018 14:43:54
|
|
|
|
Olga75
|
Hvala ti puno pohvaliću se sutra kako je ispalo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 3.11.2018 14:58:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Premestila sam postove u temu Pricajmo o hrani
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.11.2018 13:35:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Juce kupus,danas makarone lazanje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.11.2018 13:41:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spagete bolonjeze za danas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.11.2018 15:31:46
|
|
|
|
emicaa
|
I kod mene danas spagete bolonjez.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.11.2018 20:11:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Danas ručak kod mame
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 4.11.2018 20:24:14
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR I kod mene danas spagete bolonjez. I kod mene Ja sam jela musaku od karfiola od juce a moji muški spagete
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 5.11.2018 8:22:53
|
|
|
|
vocicana
|
Juce sam spremala blansirani kromir pa zapecen u rerni, sa svim mogucim zacinima, obozavam majcinu dusicu, ceo stan je bozanstveno mirisao, sa tim grilovano belo meso I salata. Danas idemo na rucak kod sveki, ali cu u slucaju da mali bude gladan opet, spremiti testeninu u rerni sa mlevenim mesom I neutralnom pavlakom, naravno, nista bez salate, moje dete obavezno to trazi, treba ga stvarno cuti kada potrazi
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.11.2018 16:28:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Juce pita sa sirom,danas rostilj,pogaca.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 9.11.2018 18:08:00
|
|
|
|
branki*
|
musaka od tikvica i krompira...mozda veceras i neku keks tortu na brzinu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.11.2018 14:44:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kupus sa mesom. Za veceru ce da bude proja sa cvarcima i neku salatu cu da pravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.11.2018 14:49:45
|
|
|
|
veselicaa
|
Juce belo meso u pavlaci,pire,danas pasulj.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.11.2018 15:37:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Cufte u paradajz sosu, krompir pire, paradajz salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.11.2018 17:07:46
|
|
|
|
emicaa
|
Pecem hljeb i przim krompir.Svekrva ce posle donijeti toplih svaraka.Samo nam fali kiseli kupus 😄
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 9. deo 12.11.2018 20:40:15
|
|
|
|
milicicak
|
Juce sam pecena rebarca i file sa krompirom, pileca supa i ledene kocke. Danas sarma i punjena paprika
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa eurokremomRingerajin kuvar: lesica RR
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?