RE: MaRRtovski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mama Jo -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 16:34:21)

Jeste, krajnje vreme za jednu rakijicu. Jesam napisala da sam se razocarala, jer mi se jeste ucinilo da sam malo ,,napadnuta", a ne znam zbog cega... ali se nisam ni na koga naljutila zaista. Ovo me je posebno zabolelo, ja zajebavala nekoga... najiskrenije sam 5 puta izvinila za jedan post koji sam napisala i koji jeste bio grub, a ja sam to shvatila tek kada sam drugi put procitala.

Moram samo jos da uredim... mozda gresim, ali mi je neka napetost u vazduhu od kada je krenula nagradna igra za torbicu [sm=zmeden.gif] sto je posebmo bzvze. Ne zelim ni zbog kakve nagrade da kvarim utisak o ljudima i atmosferi ovde... vise se ne borim za nagradu, ali cu pisati i dalje kad god mogu... ako se desi da dobijem-prosledjujem je.

jess021 -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 17:12:32)

Ja nisam u toku[sm=smiley1.gif]
Samo sam htela kafu jer sam sama kod kuce, tj. M.spava, a ostali se svi razbezali.
Cekam svestenika da dodje[sm=smiley1.gif]
Ko kuva kafu?

IvanaSK RR -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 17:17:38)

Evo ja kuvam kafu.
Mama Jo, mislim da si nesto pogrešno shvatila. Sve smo se zezale. Da neko hoce nagradu taj bi i pisao, ne razumem zašto bi odustajala ako hoces torbu.
Ne vidim nigde negativnu atmosferu, samo dobro zezanje [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 17:26:41)

Ivana je sve rekla.Sve se ovde salimo i zezamo jedna drugu.Pa i ti si,a nismo se naljutile ni ja ni Ivana.Pitaj Anck koliko se salimo svaki put kada se kucka,ona se nikad nije ljutila.
Ti najvise kuckas za torbicu,rekla si da je zelis prema tome nema razloga da se povlacis.

IvanaSK RR -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 17:34:23)

Anck se ne ljuti na nas, ona negativnu energiju izbija sa postarima i vatrogascima[sm=jezicek.gif]

veselicaa -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 17:39:50)

Voli zena uniformu [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 17:58:40)

Salimo se naravno, pa salile smo se kako ja imam dupli nalog, nijednog trena se nisam naljutila, meni ne smetaju sale na moj racun, ovde me je samo malo pogodilo da ja nekoga zajebavam. Ali , evo nesporazum sa moje strane, ja sam pogresno razumela, mozemo da stavimo tacku na to pa nastavljamo dalje...

Evo ja imam mocart kugle, ko zeli- izvol' te 😉

veselicaa -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 18:02:43)

Odsad se zezamo samo u onim Ivaninim temama [sm=smiley36.gif]Vidis kako proziva Anck za uniforme,mene za kupatilo [sm=smiley36.gif]
Videces kako je ovde super druzenje,sve smo za zezanje ali smo drugarice,ja se vise druzim sa zenama sa rr nego sa drugaricama iz osnovne i srednje skole.

Anck Su Nmaun -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 18:20:10)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Anck se ne ljuti na nas, ona negativnu energiju izbija sa postarima i vatrogascima[sm=jezicek.gif]

hahahahahhahahaha jao jao hahaha

Nego...sta ima na TV-u veceras zanimljivo?

IvanaSK RR -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 18:36:59)

Vojna akademija? [sm=smiley36.gif]
Pa jes, moje teme su najlepše [sm=jezicek.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 18:39:51)

Ma nema leba dok mi ne posaljes tu uniformu[sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 19:12:15)

Devojke, ne bih da kvarim zabavu ali molim vas da malo cenzurišete rečnik!

IvanaSK RR -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 19:12:42)

Moracemo to brzo resavati[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 22:44:00)

Anck jel ti gorilo sta ovih dana,ima li kakvih kucnih posjeta od strane doktora [sm=smiley36.gif]
Moji svi spavaju,samo ja nista.Nisam se nadala da ce mi i coek zaspati [sm=smiley36.gif]
Napravila sam ledene kocke,ko voli

mama Jo -> RE: MaRRtovski baRR (15.3.2018 22:48:02)

Uh ko ih ne voli 😊
I moji svi zaspali, milina jedna 😁
A mene juce i danas glava boli kao nikada u zivotu, ali najozbiljnije, uopste ne mogu da povezem od cega... nadam se da sutra nece...

mama Jo -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 6:38:12)

Jutro 😊 da se popije prva pa da se krene u akciju 😊 evo, kuc kuc, ne boli glava 😉

emicaa -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 7:56:58)

jutro,i ja krecem u akciju.
U 1 idem po mamu na aerodrom

mama Jo -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 8:32:41)

O, sjajno 😊
Srecniji su mi dani kad mi je tu mama 😍

IvanaSK RR -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 10:38:08)

Dobro jutro.
Emice, jeeej za mamu[sm=smiley1.gif]
Mama Jo, mene glava danima zeza, al je to zbog loseg spavanja.

Queen Lady -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 12:26:55)

Evo i mene... Moje dete krenulo da smrkce. 2 meseca nije isao u vrtic (zbog operacije, mada je i tad vise bio bolesljiv i prehladjen), od pon krenuo u vrtic i vec mu je zapusen nos,.... CCccccccc... Nasla sam na netu neki sirup od maline, jel neko mozda probao da pravi?

IvanaSK RR -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 12:35:31)

Queen, pa ti si trudna, sad gledam ticker [sm=smiley1.gif]
Za sta je taj sirup?
Dobro dosla u kafanu [sm=bravo.gif]

Queen Lady -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 12:39:48)

Da. Razlika u terminima 10 dana (s tim sto je prvo poranilo malo vise od mesec dana).
Pa pise da je dobar za imunitet (i cinimi se za kasalj). Pije se valjda 3x1 kasicica za imunitet, a ako krene neka prehlada onda valjda ide supena kasika. Ja bih probala veceras to da napravim, posto treba da prenoci. Smatram da ne moze da mu skodi (bude kao neki sirup).

Anck Su Nmaun -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 12:42:39)

Heloo
Meni je mam pravila neki sirup za kasalj ali mora puno secera da bi bilo kao sirup sto mi se nije svidelo. mada i u ovim kupovnim isti fazon.

mama Jo -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 12:45:47)

Ivana - najverovatnije i kod mene zbog loseg spavanja, a i par dana nisam popila popodnevnu kafu na koju sam inace navikla, pa mozda i to uticalo, bas me nikada do sada nije bolela kao prethodnih dana...

Queen - mislim i ja da mu ne moze skoditi svakako, probaj, pa nam bas javi i utiske i receptic 😊

Queen Lady -> RE: MaRRtovski baRR (16.3.2018 12:46:25)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dobro dosla u kafanu [sm=bravo.gif]

Hvala za dobrodoslicu.

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Heloo
Meni je mam pravila neki sirup za kasalj ali mora puno secera da bi bilo kao sirup sto mi se nije svidelo. mada i u ovim kupovnim isti fazon.

Pa i ovde ide puno secera, a cini mi se da sam nasla negde da moze i med. Sad otkud znam. Uzeli smo i onaj sirup od borovih iglica, jer ima ceste bronhitise, nekad mi se cini da mu je ok, nekad ne, Mada u zadnje vreme preskacemo, ne setim se uvek da mu dam. A bas mu je slabiji imunitet. A dosta voca mi jede, i hoce sve.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>