mama Jo -> RE: MaRRtovski baRR (14.3.2018 10:14:35)
Kod nas dva dana evo u isto vreme pocnd kisa da pada, negde oko5- pola 6 popodne... nadam se da danas nece jer vodim J na neke radionice. Nadam se da ce doci i Jess sa svojim curama 😊
Anck Su Nmaun -> RE: MaRRtovski baRR (14.3.2018 10:20:32)
IZVORNA PORUKA: veselica RR
Danas sa skitnju dan,juce duvao vetar.
Danas je hladnije [sm=smiley13.gif] jutros sam se mislila mozda sam im trebela zimske jakne obuci ali bice kasnije malo toplije. MamaJo neka je kisa popodne bar da nam dan bude lep pa popodne i uvece nek pada. Ovako smo svaki dan napolju [sm=bravo.gif]
Anck kod nas nije,bas je fino.I mi smo stalno napolju,Nina obozava a sto mora da se juri za njom,sve bi da vidi,ide gde ona hoce,ne mozemo da je prevarimo nikako[sm=smiley36.gif]
mama Jo -> RE: MaRRtovski baRR (14.3.2018 11:05:04)
Ma da, uvece neka pada koliko hoce, a ovako preko dana neka kulira da mozemo da se istrcimo 😊
Ah, gde ima mirno dete!? Samo kad spavaju , mede male . E kako se obradovao ovom majmuncetu sto smo dobili , mnogo je smesan.[sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif]
Ola 😊 evo i mene. Virnem sta radite pa da uspavam srecka,onda ce tajo doci na rucak pa posle trebam kratko do posla i pricuvati djecu od zaove.Zao mi sto necemo stici u setnju kad je vec konacno stala kisa.