Anoniman -> RE: IKEA (1.12.2009 8:52:54)
|
Smeški! Vidi 247str kataloga, to je krevet koji sam ja kupila Luki, detalje možeš videti u temi u o krevetićima. Da li je pametno kupiti takav, pa za 3 god kupiti novi, ili je bolje kupiti neki malo skuplji kom može da se skine bočna stranica pa da se koristi posle i kao klasičan krevet bez ogradice... to ti moraš proceniti. Uglavnom, ja sam bila prezadovoljna ovim. Košta znači 7990Ft, što je oko 28eur. (naravno + dušek, koji je otprilike još toliko) Stolicu možeš pogledati na 251 stranici, gore u desnom uglu, vidiš da košta 3490Ft, to je oko 12,5eur. Izgleda skroz obično, lako se održava, stabilna je, ima ispred tacnu koja se skida. Takođe sam prezadovoljna. Uz nju možeš kupiti i jastuče koje se stavi unutra, ako je beba sitnija, da se ne prevrće, već je jastuče fixira. O tome sam pisala u temi o hranilicama. Takođe, za presvlačenje beba, meni je mnogo zgodno ono plastično jer se meni Luka neretko upiškio ili ukakio kada ga skinem, što bih smatrala skandalom da sam ga presvlačila na krevetu, no, pošto je ova podloška plastična, obrišeš časkom i gotovo. Ne moraš kupiti ceo ormar, možeš samo tu podlošku koja se naduva, recimo moja mama je drži na mašini za veš, i tamo je uvek presvlačila Luku. Videćeš to na slici (ne baš najbolje) gde se nalazi i krevetac. Pored je stalak za presvlačenje i od gore to na naduvavanje, da beba ne leži na drvetu. Nadam se da sam pomogla. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|