Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 14:33:41
|
|
|
|
dunja RR
|
samo se vi salite, bolje bi vam bilo da dodjete da ulepsate nase ucesce ovde, ima mnogo lepe dece ali falite nam vi lepotice ....... ...eh da Viking i ja smo isle zajedno u skolu....znas sta sam setila draga, na muzickom smo, koje hteo-svirali instrument, znam da sam ja izabrala melodiku i mislim da si jos samo ti, a svi ostali frulicu, tako da smo na muzickom sedele zajedno...jel se secas, a profesor muzickog nam je bio " PEVAC" , dobar cova neki.....
< Poruku je uredio dunja -- 27.11.2009 14:34:25 >
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 14:36:32
|
|
|
|
viking
|
Ahaha, sećam se melodike! Pa smo išle u fabriku Kluz na Zvezdari da sviramo radnicima! Aaaaahhhh, socijalizam rulez! A evo da me ne ubije Guppy zbog skretanja s teme, da kažem da se vidimo na tom Sajmu slatkiša
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 14:39:45
|
|
|
|
dunja RR
|
odlicno, dodjite svi, cekamo Vas
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 14:43:20
|
|
|
|
dunja RR
|
jos neko je ovde samnom-Mrgood, ali nece da se slika, hoce da ga upoznate uzivo, i da se svi zajedo druzimo....dodjite......
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 19:56:50
|
|
|
|
guppy RR
|
Vidimo seeeeeeeeee Prvi dan je gotov, valjda će dunja više napisati. Kažu dunja i MrGood da ljudi ne mrdaju sa našeg štanda. Prvo sednu da odmore noge, a onda deca neće da idu dalje hahahahahaha Lepo se provedite sutra i pošaljite mi slikeeeeeeeeee Jako ćete mi nedostajati!
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 19:58:58
|
|
|
|
Modessty
|
Ja bi se rado prošetala, samo da sam bliže Čekam sličice!!!
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 21:43:39
|
|
|
|
dunja RR
|
....evo mene sa sajma....malo smo umorni, ali dobro, napisacemo nesto... prvo smo mislili-kako li ce biti...prvih sat- sat i po, ljudi su samo grabili, da se ogrebu gde ima NEKI slatkis( ali se konditori iskreno receno nisu pretrgli), onda kada su videli da ipak treba da se otvori novcanik, pocese da se sedaju na nase stolicice...mi poredjali papire i bojice po stolovima i svi hoce nesto nacrtaju-i staro i mlado.....imamo puno crteza, okacili smo ih na pano, tako da nam je stand sav lep i saren, kao nasa Ringeraja... ...kazu ljudi jedino vi nista ne prodajete a kod vas lepo, nista ne nudite za prodaju, osim lepe atmosfere- ali BESPLATNO..... sutra ce biti sigurno jos veselije, subota je a i dolazi te nam Vi , nase ringerajke sa ili bez decice, svejedno, cekamo Vas na druzenju......... mi smo uzivali danas, nadamo se da ce te i Vi sutra sa nama, DODJITE....
< Poruku je uredio dunja -- 27.11.2009 21:47:51 >
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 21:44:30
|
|
|
|
guppy RR
|
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 22:07:02
|
|
|
|
gina
|
Samo da nam još mrGood prihaja Mora čovek da podeli utiske sa ringerajkama !!!
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 22:07:27
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: gina Jerneja RR je objavio/la svoju prvu poruku A sad sledi ona tema .... Ko je Jerneja RR??? To je naša slovenačka koleginica, koja inače brine za www.ringaraja.net Ku-kuuuuc Jerneja
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 27.11.2009 22:16:24
|
|
|
|
gina
|
Pozdrav za Jerneju i Sloveniju
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 28.11.2009 13:15:07
|
|
|
|
guppy RR
|
Hahahhahahaha levom rukom u desni džep ... ... javlja mi MrGood da je stigla Delijagirl na sajam
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 28.11.2009 20:54:14
|
|
|
|
dunja RR
|
da Delija i Anci su bile, bar dok sam ja bila....a ostale gde ste nam bile? Kaze Mrgoood pocinjem da navijam za Zvezdu samo zbog Delije-po kisi je dosla....
< Poruku je uredio dunja -- 28.11.2009 20:55:20 >
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 28.11.2009 21:00:33
|
|
|
|
dunja RR
|
ma i ja sam bila mokra, isprskala me neka kola od glave do pete..... a i na sajmu smo kisnuli, ne znam da li si videla da prokisnjava?....
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 29.11.2009 9:25:20
|
|
|
|
guppy RR
|
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 29.11.2009 9:25:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ijaaaaoooo IZVORNA PORUKA: Delijagirl Da se pohvalim sta je meni muz puz kupio na sajmu odusevila sam se ko mawo dete
< Poruku je uredio Alexx RR -- 29.11.2009 9:26:00 >
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 29.11.2009 9:26:57
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Da se pohvalim sta je meni muz puz kupio na sajmu odusevila sam se ko mawo dete Haha, odlično
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 29.11.2009 21:36:07
|
|
|
|
jerneja RR
|
IZVORNA PORUKA: gina Pozdrav za Jerneju i Sloveniju Pozdrav i svima vama .
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 29.11.2009 22:05:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo malo kolačića sa sajma
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 29.11.2009 22:07:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ringerajino druženje na Beogradskom salon... 29.11.2009 22:09:11
|
|
|
|
Anoniman
|
mmmmmmmmmmmmmmmljac Delija, preslatka si na ovoj slici!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?