Queen Lady -> RE: Vaučeri za smeštaj (domaći turizam) (28.3.2018 9:01:00)
|
Ja nisam uzimala vaucere, ali dever i jetrva su prosle god uzimali vaucere. Pa bih da vam napisem nesto, ako neko mozda moze da iskoristi. Postoji mogucnost (naravno zavisi od gazde smestaja, ako zeli da pristane na to), da npr. vasi roditelji uzmu dva vaucera, za isti termin i isti smestaj kao i vi. I da ta dva vaucera daju vama. I da vas dvoje iskoristite cetiri vaucera. A gazda smestaja, sve uredno upise i da su vasi roditelji tu, a ako dodje inspekcija, onda gazda moze da kaze, nisu tu, izasli su iz smestaja, otisli da prosetaju, bla, bla i tako neke price.... Ko se vraca na isto mesto, i ako je ok sa gazdama smestaja, verovatno moze da iskoristi ovu foru. Moj dever i jetrva su prosle god bili u Soko banji i zena kod koje su bili im je rekla za ovo, da uzmu od svojih roditelja (baba, deda) koji nece da letuju u Srbiji, samo da uzmu vaucere i da ih oni (deca) iskoriste. Sad koliko je to tacno ne znam. Ako imate nekoga kod koga ste bili dva, tri puta, mozda mozete da se raspitate, pa da javite. Mozda nekome znaci da ne doplacuje.
|
|
|
|