Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 17:34:27
|
|
|
|
dddaca
|
Pa nema veze kad je proglasenje, nego u kom si mesecu ucestvovala. Bar tako ja tumacim pravila Svaki korisnik može da učestvuje u Keprom nagradnom konkursu više puta, sa napomenom da ukoliko osvoji nagradu, sledeću Keprom nagradu može osvojiti za 4 meseca. Ako si ucestvovala u novembru, trebalo bi da mozes da ucestvujes u aprilu i budes izvucena u maju. Nek' me marketing ispravi ako gresim, ali po logici stvari stoje ovako
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 17:36:48
|
|
|
|
marketing RR
|
Tako je daco. U maju se šalju nagradu, za april. IZVORNA PORUKA: dddaca Pa nema veze kad je proglasenje, nego u kom si mesecu ucestvovala. Bar tako ja tumacim pravila Svaki korisnik može da učestvuje u Keprom nagradnom konkursu više puta, sa napomenom da ukoliko osvoji nagradu, sledeću Keprom nagradu može osvojiti za 4 meseca. Ako si ucestvovala u novembru, trebalo bi da mozes da ucestvujes u aprilu i budes izvucena u maju. Nek' me marketing ispravi ako gresim, ali po logici stvari stoje ovako
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 19:15:07
|
|
|
|
dddaca
|
Ma kazem ja da sam uvek u pravu Hvala marketing Evo prijavljujem se, ja igram u maju. Spremite lepe nagrade
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 19:19:53
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Daco udruzicemo snage Do maja cu imati zbirku pesmica,pa kome zafali saljem sa sve autorskim pravima
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 19:31:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam isto dobila Keprom ali ne secam se kada, mislim da je bio novembar 😊 Portikla, flasica i zastita za prozore su bili u paketu... Tako da od maja opet ista ekipa 😂
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 19:44:51
|
|
|
|
dddaca
|
Ne zene, ne pravite mi konkurenciju Ako ste dobile u novembarskoj igri, onda ucestvujete u aprilu
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 19:53:35
|
|
|
|
Sarav
|
Ja nisam ni u novembru, tako da ću sledeći put 😉
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 19:58:03
|
|
|
|
mama Jo
|
😂 ne znam tacno da li je taj konkurs bio u movembru...provericu 😊
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 21:10:27
|
|
|
|
dddaca
|
Eto, sve lepo mozemo da se dogovorimo Sarav, javi kad i gde ucestvujes
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 21:11:34
|
|
|
|
mama Jo
|
I meni isto javite 😊i ti dddaco i Sarav 😊
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 21:22:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Obzirom da sam u oktobru dobila, znaci mogu sada u martu da ucestvujem?
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 22:49:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, taman eto 😊
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 22:58:14
|
|
|
|
Sarav
|
Držim vas za reč
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 22:59:10
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo 😂 ne znam tacno da li je taj konkurs bio u movembru...provericu 😊 A u Movembru slabije da je bio konkurs
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:00:47
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Sarav IZVORNA PORUKA: mama Jo 😂 ne znam tacno da li je taj konkurs bio u movembru...provericu 😊 A u Movembru slabije da je bio konkurs Aaahahaha😂
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:02:11
|
|
|
|
Sarav
|
Il sam ja propustila?
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:03:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Ako sam ucestvovala u movembru znaci mogu i u maprilu? Cekacu svoje mesece onda 😂
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:05:22
|
|
|
|
Sarav
|
Obaveštavaj ti, znaš da ni u kalendar ne umem da gledam
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:07:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kad se ovako lepo dogovorismo,kakvi smo baksuzi, izgleda vise nece biti Keel toys igracaka
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:09:15
|
|
|
|
mama Jo
|
A bas su cakane jako sve 😊 Dobitnici posaljite slidze kad stignu pliskici 😊
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:15:55
|
|
|
|
dddaca
|
Mogu i Wow, necemo se zaliti
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:20:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja prognoziram da ce nam dati jesnu Wow uskrsnju avanturu od koje ce ovde nastati opsti haos... Nastavak na onu novogidisnju... secas se dddaco? 😊
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:28:07
|
|
|
|
Sarav
|
Opet oči da mi ispadaju? Hvala lepo.. Ja navijam.
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 2.3.2018 23:47:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
E u toj Wow nisam ucestvovala, mogu zamisliti kako je bilo...
|
|
|
|
RE: Osvoji Keel toys plišane igračke! 3.3.2018 7:29:06
|
|
|
|
Dora89
|
Ja ono da klikćem nema šanse, pratiću vas sa tribine!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?