Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 12.2.2018 12:26:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, donosim ti u krevet
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 12.2.2018 12:50:15
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobar dan mame. Neko za cas? Patim za kafom.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 12.2.2018 13:31:38
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ajde ajde,cekam te u istom
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 8:22:23
|
|
|
|
emicaa
|
ima li koga
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 9:00:22
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro Ja doručkujem, ulogovala se da počnem da radim. Kod mene sneg pada kao lud.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 9:14:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Emi, jos me cekas u krevetu? I ovde pada sneg.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 10:14:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovde nigde snega na vidiku.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 13:33:50
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana cekam cekam ovde je juce padao ali se odmah i topio.Danas kao sunce,a hladnoooo kao na sibiru.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 13:48:03
|
|
|
|
Duškić
|
Pa ovo se i ne moze nazvati snegom..ccc. Mi kad posli jutroz do dr, vejavica i kisa i sneg. A odmah se topi. Ma bice jos hladnog vremeba. Moze kafica.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 14:07:04
|
|
|
|
jess021
|
Gde ste zene? Moze nesto gazirano, bas sam se najela:) Ovaj sneg bolje ni da nije pao, blato na sve strane.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 14:34:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj da, sve je tako blatnjavo i fuj da nemam reci... sad stvarno jedva cekam veselo prolece... Ko je za kaficu? Memi bi bas prijala u lepom drustvu? Kako se borite sa nervozom? Danima me drma neka, nemam pravi razlog, ali ne mogu da je se oslobodim 😤
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 14:59:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam se nakrkala kad sam dosla sa posla. Mozda ako stignem napravim mafine sa cokoladom.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 15:14:08
|
|
|
|
dddaca
|
Gde ste zene? Kod nas je grozno, pada kisa i dalje. Da li je neko za kaficu? Sad cu da zbuckam 3u1, ali kuvam i tursku ako neko hoce
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 16:37:23
|
|
|
|
emicaa
|
ja cuvam djecu od zaove,njih cetvoro u sobi,igraju se a ja da sredim neke slike. Mogla bih i ja kaficu
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 17:29:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice evo stize :* Nina se malopre probudila,sada jede,mm drema,smizle pisu,uce ja za kompom. Kod nas danas kisa,nigde nismo izasli.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 17:46:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moje gledaju kralj lavova, pa vodim T na ples
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 13.2.2018 17:47:06 >
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 13.2.2018 18:13:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mene glava ubija ceo dan. Sad gledam Zvezdu
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 14.2.2018 9:07:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro, zenske? Gde ste jutros, hocemo piti kafu?
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 14.2.2018 9:16:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Ja bih jedan nesic. Ja sam pod jorganom. Rucak imam, pa malo odmaram. Posle smor idem na obuku za elektronski dnevnik.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 14.2.2018 10:31:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Da se javim. Pijem kafu i radim. Loše sam spavala i ustala sam ukočena, kada okrenem glavu u levo zaboli me negde kod lopatice. Uffff.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 14.2.2018 14:59:15
|
|
|
|
dddaca
|
Dobar dan. Ana ja se vec danima budim ukocena. Malena se pribije uz mene dok spava tako da spavam bukvalno na ivici kreveta. I guram je i pomeram, ali ne vredi. Koliko se okrenem, eto nje uz mene. Tako da me danima sve boli
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 14.2.2018 15:16:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dddaco, ne vidjam te. Zavrsi se ona obuka. Jos samo da nam obezbede laptopove.
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 14.2.2018 17:29:20
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Pozdrav mame. Kod nas je konacno pao sneg pa uzivamo u toj idili.
|
|
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 14.2.2018 23:12:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav svima... dva dana neka susnezica, sneg-kisa, sta li je? Samo je sve blatnjavo i mokro... Popodne sam vodila J.u vrtic na radionice - posle mesec dana, obradovala se ali se i rasplakala kad smo krenuli da pevamo njene omiljene pesmice...uopste ne znam zasto... iako nam je vrtic relativno blizu kad smo se vracale morala sam da je nosim skroz jer je padala ta neka dosadna kisa... otpala su mi ledja... evonsam U.nosim vec sat vr.-uspavljujem je- i mislim da ledja vise apsolutno ne osecam... sad sam je spustila, hajde bebo spavaj vise 😊 Pa odo i ja, jedva gledam.... Laku noc svima, lepo spavajte ako niste sa muzevima na nekim romanticnim vecerama zbog danasnjeg zaljubljenog dana 😊
|
|
RE: FebruaRRska čavRRljaonica!! 15.2.2018 0:35:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako da nismo sa muzevima na vecerama
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Koje ti se žensko ime sviđa?ljabiMeni se sva ova imen sviđaju ali se ne mogu odlučiti.Odlučite vi za mene.Tatjana (
39%)
Silvija (
9%)
Eva (
8%)
Paula (
4%)
Laura (
11%)
Ni jedno od ponuđenih (
30%)
Ukupan broj glasova: 138Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!