Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dostizete li orgazam? 3.7.2017 23:35:56
|
|
|
|
Andrea W
|
Oralno uvek, prstima uvek, samo penisom retko. Ne znam u cemu je problem, tako mi je sa svim momcima, moram da pripomognem ili nista od orgazma.
|
|
|
|
RE: Dostizete li orgazam? 4.7.2017 0:11:47
|
|
|
|
choopa choops
|
Od pocetka veze pa do dana današnjeg, recimo da je procenat uspješnosti 99,8%. Prije MMa sam imala vezu, tu nisam nijednom imala Ne znam zašto...
|
|
RE: Dostizete li orgazam? 4.7.2017 0:41:44
|
|
|
|
Andrea W
|
Bez obzira kako se seksas? Blago tebi!
|
|
|
|
RE: Dostizete li orgazam? 4.7.2017 8:03:14
|
|
|
|
vocicana
|
Koje ste vi carice. Hahhahaa, da otvorimo jutarnjutemu sa sexi gimnastikom. Uvek, kako Emi kaze, zna muzic sta i kako treba.
|
|
RE: Dostizete li orgazam? 4.7.2017 8:18:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni ja nemam taj problem, dešava mi se da bude i vise puta u toku seksa. Ali, ne u svim pozama, u nekim jednostavno ne mogu da dodjem do orgazma.
|
|
RE: Dostizete li orgazam? 4.7.2017 9:58:17
|
|
|
|
mali_mis
|
Ni ja nemam taj problem Bude ih vise
|
|
|
|
RE: Dostizete li orgazam? 4.7.2017 12:28:06
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ahaha kakvo pitanje,sta je sex bez toga😉😂. Sada u trudnoci me je bilo strah kontrakcija,ali kako se ne prepustiti.
|
|
RE: Dostizete li orgazam? 4.7.2017 14:05:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja nemam snage za više puta (nikad nisam ni imala, mozda svega dva puta u zivotu). Mada mi smo u fazi da kad imamo vremena dohvatimo se, i bitno da završimo posao oboje i onda svako svojim putem Ko posao Jbg sa njih troje dobro je da ikako stizemo, uvijek je jedno dežurno
|
Anketa
HomeopatijasandrinaDa li imate iskustva sa lecenjem homeopatijom i sta mislite o tome-kakva su vasa iskustva?Molim za komentar ako vam nije problem:)da probala sam,pomoglo mi je (
26%)
ne,nemam iskustva sa tim (
65%)
da probala sam,nije mi pomoglo (
9%)
Ukupan broj glasova: 115Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!