RE: Dostizete li orgazam? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Sanja90 -> RE: Dostizete li orgazam? (18.3.2013 18:35:56)

Pa zavisi kako kad,kad sam nesto napeta ili kad je bas brzo onda nema sanse,sad u trudnoci i to postizem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
i naravno kad je sve na tenane,onako znate[sm=smiley9.gif]
a i volimo da experimentisemo izmedju nas dvoje[sm=smiley9.gif]
juuuu sto me sramota[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Dostizete li orgazam? (18.3.2013 18:36:11)

IZVORNA PORUKA: leamalamut

O daaa, skoro uvek osim u nekim brzinskim seksovima , kad nekad ne stignem da postignem sta se desava :) . Ali sam neegde procitala da je mnogo veci broj zena koje ga ne dozive od zena koja ga dozivljavaju .Moj mm tacno zna moje ,,slabe'' tacke , ja sam jako opustena i slobodna , tako da bas uzivam u sexu.

E pa ja mislim da je bas tu caka,ako vec muskarac ne zna da pogodi pravo mesto,onda mi treba da budemo dovoljno slobodne da to samo uradimo,ili da im pokazemo.MM-u nisam morala nista da objasnjavam,on me zna,zna sta volim,zna sta mi prija,a ja bas i nemam blama,pa zato oboje uzivamo maksimalno[sm=smiley9.gif]

leamalamut -> RE: Dostizete li orgazam? (18.3.2013 18:39:41)

Malo sam off, a ti Figaro si iz bratskog mi Lazarevca a ja iz Valjeva , da nisi i muza negde kod nas upoznala :) ?

17 joka -> RE: Dostizete li orgazam? (18.3.2013 18:42:20)

ja  i  mm  se  dovoljno  poznajemo  i  uzivamo  u  svakom  pogledu  bas  bas[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley9.gif[/image]
i  uvek  istrazujemo  nesto  novo  i  uzivamoo

Figaro88 -> RE: Dostizete li orgazam? (18.3.2013 18:54:52)

IZVORNA PORUKA: leamalamut

Malo sam off, a ti Figaro si iz bratskog mi Lazarevca a ja iz Valjeva , da nisi i muza negde kod nas upoznala :) ?

Nisam[sm=smiley36.gif]Ali imala sam jednog decka iz Valjeva.Zivela sam tu skoro dve godine,mama mi je u Valjevu.Isla sam u medicinsku.Bas sam danas isla do mame.Moja drugarica je stanovala samnom kada je isla u srednju,i upoznam je sa komsijom sa sprata,i udala je se za njega,sada imaju jednog malog bebica[sm=smiley27.gif]Obozavam Valjevo[sm=smiley1.gif]

Dada81 -> RE: Dostizete li orgazam? (18.3.2013 19:19:47)

Oooo,daaaa [sm=smiley36.gif] ali,stvarno,I ja mislim da je najvise do toga koliko se dvoje poznaju,samim tim su i opusteniji..Ne znam kako ko ,ali ja nekoga moram doobro poznavati a i on mene,drugacije ne verujem da bih to postigla,jer i nisam bas nesto ranije kao sada ,kao da sam uz njega i u tom pogledu sazrela.Mozda je samo moj mentalni sklop takav

Anoniman -> RE: Dostizete li orgazam? (3.10.2013 13:21:50)

Meni u trudnoci nesto ne polazi za rukom. Kakva su vasa iskustva sa orgazmom u trudnoci? [sm=smiley1.gif]

MakiJ -> RE: Dostizete li orgazam? (21.3.2014 21:59:56)

Sad I u toku sna [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Dostizete li orgazam? (22.3.2014 20:30:28)

Nedostizem orgazam i to je ono sto me zbunjuje i povredjuje,u braku sam 11 godina,sexali smo se pre braka i mm mi je prvi intimni partner.
Kako da osetim orgazam sa njim,dali je do mene ili njega,sta da radim?
Svrsim samo kad masturbiram.

MakiJ -> RE: Dostizete li orgazam? (22.3.2014 20:32:55)

Jeste li razgovarali?

Misha i Ljisha -> RE: Dostizete li orgazam? (22.3.2014 20:37:22)

Mislim da to nije nista neuobicajeno. Imam prijateljicu koja isto ne dostize orgazam i i dalje je sa svojim prvim momkom evo cekaju bebu posle toliko godina i ona je srecna. Ne mora da znaci da je problem u njemu a ni u tebi. Prosto postoje zene koje ne dostizu orgazam, nedavno sam bas procitala i neku statistiku o tome. Ako mislis da je problem do vaseg sexa a ti mu govori sta da radi tj sta ti prija, ili kupite pomagala, neka te oralno zadovoljava. Posle toliko godina ste sigurno dovoljno otvoreni jedno prema drugom. mozda negde i da padne na frku na brzaka u fazonu da te drmne adrenalin pa tako. vidi sta se tvom partneru svidja od ideja pa isprobavajte.

Anoniman -> RE: Dostizete li orgazam? (22.3.2014 22:04:54)

Kod nas i jeste problem sto je na brzaka jer nemamo puno vremena pored troje dece da se opustamo,jos je problem kod njega sto brzo svrsi i nemoze dugo da odgadja.pricali smo ali nisam sa njim potpuno iskrena,zna da im problema sa postizanjem orgazma ali ne i njegovim izostankom.
Sramim se to da mu priznam.

Torbica -> RE: Dostizete li orgazam? (22.3.2014 22:43:17)

Iskrenost pre svega. Moja prva ljubav, 4 godine veze, nikad mu nisam priznala, ali ni dostigla isti. Mislila sam da ni ne mogu.
Sa mm, nikad nista odglumila nisam, vec nakon par meseci veze drmnuo me grom. [sm=smiley9.gif] Ali bilo je da i nije. Onda sam se zezala da mi se razbazdarila sprava. [sm=jezicek.gif] Unazad iha-haj, ne secam se da nije bilo groma. U trudnocama sa promenjivim uspehom, a van njih, otkrila sam gde mi je dugmic...
Ako zaista mislis da resis, moras iskreno. To je moje iskustvo. Srecno!

Anoniman -> RE: Dostizete li orgazam? (23.3.2014 20:25:39)

Cure dali imate problema sa postiganjem orgazma kako da kazem ako niste aktivne tokom odnosa to jest samo se opustite uzivate i cekate da orgazam sam dodze[sm=jezicek.gif] ja kad me oralno zadovoljava mm dozivim orgazam i to brzo ali kad imamo odnos onda ja se moram max potruditi moram aktivna biti ucestvovati u tome traziti orgazam bas se onako namuciti i tek onda dodze a nekad i ne dodze do orgazma...kakva su vasa iskustva?

Zena Majka Kraljica -> RE: Dostizete li orgazam? (15.4.2014 22:14:51)

Nemam tih problema, možda je do muža ne znam [sm=smiley36.gif]

Brand new mama -> RE: Dostizete li orgazam? (16.4.2014 12:17:03)

Hm,ranije nisam imala revise problema,ali posle drugog porodjaja nisam redovna na cilju:) Da li zbog (ne)opustenosti ili ko zna cega,ali eto-nekad manjka.Mada,to meni u sex-u i nije jedini cilj.A za anonimne-kao sto je Torbica rekla-iskrenost je pravi put.Ako ne dostizete orgazam u toku vaginalnog sex-a to je jednostavno za to sto mozda mozete doziveti samo klitorisni.Tako-nek se dragi potrudi-pa prvo vi pa onda on:) Ili da se trudite u toku samog cina-ima pozica koje objedinjavaju sve;)

Anck Su Nmaun -> RE: Dostizete li orgazam? (16.4.2014 12:19:54)

Every Day [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ledi -> RE: Dostizete li orgazam? (16.4.2014 15:55:18)

oooo daaa :-) uvek[sm=bravo.gif]

Teodora_Bg -> RE: Dostizete li orgazam? (14.7.2014 15:55:20)

Ja sam skoro imala iskustva sa tzv "squirtovanjem". Blago rečeno - sjajno iskustvo! Erupcija emocija i svega ostalog hehe :)

amelia -> RE: Dostizete li orgazam? (14.7.2014 20:16:00)

Hmmmmm sinoc dostigla multi orgazmi [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] predivan osecaj [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Dostizete li orgazam? (3.7.2017 16:52:39)

Oooooo daaaaaaa [sm=smiley36.gif] svaki put,zna mili sta mi treba [sm=smiley36.gif]

krin 40 -> RE: Dostizete li orgazam? (3.7.2017 16:58:59)

Of course😃 za manje se ne skidam hahaha...

branki* -> RE: Dostizete li orgazam? (3.7.2017 22:01:00)

Dostizem.ne uvek.

Ana RR -> RE: Dostizete li orgazam? (3.7.2017 22:33:12)

Uvek. Brzo, i više puta. [sm=smiley9.gif][sm=zardeva.gif]

Sandricak -> RE: Dostizete li orgazam? (3.7.2017 22:39:20)

Skoro uvek :-)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 [5] 6   Sledeća stranica >   >>