Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 31.1.2018 23:53:23
|
|
|
|
dddaca
|
6 7 13
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 1.2.2018 23:02:22
|
|
|
|
marketing RR
|
Prvi dobitnik je lokicagagica IZVORNA PORUKA: marketing RR 6. Vidiš da je veče palo, Dete moje, milo, malo. Za kupanje sad je vreme, Mama sprema kupke, kreme. Chiccovom se kupkom kupka i po vodi snažno lupka. Uživanje kraja nema, na redu je chicco krema. Beba moja sad je čista, koža joj ko sunce blista. Mirisna je šale nema, Zaslužne su kupka, krema. Chicco je za bebe naj, zato mama chicco daj.
< Poruku je uredio marketing RR -- 1.2.2018 23:04:08 >
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 1.2.2018 23:04:54
|
|
|
|
marketing RR
|
Drugi dobitnik je isidora88 IZVORNA PORUKA: marketing RR 7. Chicco proizvode voli svaka mama Ovaj paketić poklonite nama Da moja beka u kremici uživa A brisanje odsad biće nam milina Chicco na svaku bebu misli Zato je mama morala pesmicu da smisli Prijavili smo se za igru, aj glasajte svi Da se moja beka uz Chicco veseli.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 1.2.2018 23:06:07
|
|
|
|
marketing RR
|
Treći dobitnik je Dragica Draga IZVORNA PORUKA: marketing RR 11. Vlažne maramice Chicco – da mi uvek bude čista, mirišljava i bez ojeda guza, da u san krenem bez suza… A tu je i Chicco krema za nežno lice i mekani ten i da uživam u svojoj fazi zen. Kao Chicco – ma to bre ne može niko!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 1.2.2018 23:07:04
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage dobitnice, pošaljite nam do 8.2.2018. na pp podatke: ime, prezime, adrsa u Srbiji i broj telefona. Čestitamo
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 1.2.2018 23:40:41
|
|
|
|
Duškić
|
Cestitke
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 2.2.2018 0:00:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cestitamo.
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 2.2.2018 12:50:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 2.2.2018 12:58:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitke!
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 2.2.2018 13:05:55
|
|
|
|
isidora88
|
Ja moju nagradu prosledjujem nasoj dragoj Veselici, lepo se negujte uz Chicco
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 2.2.2018 13:18:54
|
|
|
|
gocam55
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 3.2.2018 10:17:32
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Cestitam svima 😀
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 3.2.2018 12:39:04
|
|
|
|
Dragce86
|
Cestitam svima i bravo za Isidoru88!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 4.2.2018 2:16:00
|
|
|
|
Duškić
|
Bravo Isidora, uzivace u kremici..
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 4.2.2018 7:00:10
|
|
|
|
mekanica
|
Čestitam!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 5.2.2018 9:09:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitam superiska je chicco 😊
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 9.2.2018 11:58:32
|
|
|
|
lokicagagica
|
Stigao je chicco.. Hvala najlepse!
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation ko... 9.2.2018 14:29:13
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Ja moju nagradu prosledjujem nasoj dragoj Veselici, lepo se negujte uz Chicco
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?