Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 4.2.2018 10:50:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako ispada, i bas steta sto je tako zaista... Prijavite se, pa ako se potrefi da nema ovaj mesec novih trudnica - dobicete paket...
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 4.2.2018 10:56:45
|
|
|
|
Coconut
|
Shvatila sam po kom principu ide,ako nema dovoljno prijavljenih trudnica onda ima sanse da neko ponovo dobije ako se opet prijavi.Zato sam i pitala,da bi dobila odgovor koji ste videli.
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 4.2.2018 11:08:59
|
|
|
|
isidora88
|
Sad mi zao sto se nisam prijavljivala svaki mesec, mada jos sam trudna, mozda da okusam februar
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 4.2.2018 11:19:09
|
|
|
|
Coconut
|
Probaj ja cu mozda ponovo,svejedno imaju prednost oni koji nisu dobili u zadnja tri meseca,ja po pravilu nemam vise pravo jer do kraja imam jos dva meseca ali ako je tako mogu da pokusam ovaj mesec i sledeci jos :)
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 4.2.2018 12:43:25
|
|
|
|
madre
|
Marketing je sve razjasnio
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 4.2.2018 13:36:26
|
|
|
|
Duškić
|
Bas tako. Navalite trudnice !
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 18.2.2018 23:04:06
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage dobitnice, sve vas molimo da nam napišete utiske o Kikebu nagradama, a jako će nas obradovati i fotografija, ko bude želeo da postavi :) Takođe, sve vas molimo da napišete utiske i na Kikebu Facebook stranici, opcija write your review, link na stranicu je KLIK OVDE Hvala unapred
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 19.2.2018 12:44:12
|
|
|
|
Jekica86
|
Napisala sam. Sve najdivnije sponzoru i Rr. Dobri kvalitetni proizvodi od 100% pamuka, toliko prijatni na dodir!
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 20.2.2018 23:42:00
|
|
|
|
Marija90
|
Hvala Ringeraja na divnom paketu za trudnice! Za sada koristim samoHappy mama kremu protiv strija i jako je nežna. Jedva čekam da moja princeza dođe na svet i da sa kikebu maramom šetamo 😊😊😊
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 25.2.2018 23:07:33
|
|
|
|
bojana92
|
Evo slike.:) Utisak sam ostavila na fb stranici :) Marama je odlicna,sve pohvale i hvala puno za nagradu :)
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 25.2.2018 23:15:31 >
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 25.2.2018 23:08:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Divan paket! Bojana sta je bilo da amnio?
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 25.2.2018 23:32:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Divno 😍
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 26.2.2018 0:19:55
|
|
|
|
Dragce86
|
Bravo za savet marketinga, u pravu su ljudi, prijavljujemo se, ja cu sledeci mesec da pisem :) :) :)
|
|
|
|
RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. 26.2.2018 0:21:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Veoma vredne i fantasticne nagrade od Kikebu 😍
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.