mama Jo -> RE: Paket za trudnice: Decembar 2017. (11.12.2017 15:56:50)
|
Verovatno da je to poenta, ali konkretno taj mesec kada sam ja glasala za sve komentare je bilo 5 komentara, a 5 paketa se dobija.... ja dala glas svima jer su svakako svi dobili koliko god glasova da imaju, pa eto da svako ima jedan vise. Prvi mesec kad su se delili paketi je bilo vise nas prijavljenjih i nisam dobila, isto su dobile nepoznate nam trudnice neke, a ja sam bas izrazila zelju zbog marame, pa eto ni meni nije niko pomogao, kao sto Madre kaze sad da ja nisam nikom pomogla davanjem lajka svima, zato i meni bas nije bilo jasno... Kad smo vec kod ovoga, ja sam tek sad procitala opet pravila.... moze tek posle tri meseca od dobijanja paketa opet da se prijavi, a ja sam dobila paket u oktobru... opet sam se sad za decembar prijavila, jer mi je u glavi bilo da moze svaki drugi mesec... sad kad se povela prica sam procitala... Tako da se izvinjavam Marketingu, skroz nisam obratila paznju. Ako mogu neka i izbrisu moj komentar, ili ostale trudnice prijavljujte se mesto mene - mozda neko nece da se prijavi jer nas ima vec 5... Skroz sam permutovala pravila..
|
|
|
|