Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 28.12.2017 22:03:25
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ddaca izgleda je to tako svuda. U skolu ih moraju primiti,nema reda ako nista drugo.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 28.12.2017 22:40:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eee, ali moze da se desi i da vas, na primer, ne prime u skolu koja vam jr blizu kuce Nevena, imamo temu Upis u jaslice. Mogu da ti pišem tamo sta sve treba od papira. Nije komplikovano.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 28.12.2017 22:51:10
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Vrtic nam je 50m od zgrade a skola 100m. Toliko o tome. Ivana bila bih ti zaista zahvalna.Napisi molim te kad god stignes.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 7:05:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Nevena, u nasoj skoli je ove godine bio haos. Treći dan upisa nije bilo vise mesta. Deca koja zive u blizini ove nase skole (cak i ako im brat, sestra idu vec u tu školu) nisu mogla da se upišu. Vazi, pisem tamo u temi za vrtic.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 9:26:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Malo pre sam prosla pored prodavnice gde prodaju samo kafu i cajeve.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 9:51:56
|
|
|
|
emicaa
|
jutro,mi se vrtimo po stanu kao muve bez glave. Mm jos danaa radi,ona 4 dana kuci pa pocinje na drugom mjestu.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 17:30:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja cu izduvati, citav dan smo u kuci! Odoh sad u nabavku i meni zalihe Vinca da popravim..pa veceras udri
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 17:37:48
|
|
|
|
emicaa
|
ti se to zagrijavas za docek mogli bi i mi veceras po casu popiti,ujutru nema posla. Umjesila sam tijesto da napravim pizzu,samo jos da stigne mm sa ostalim sastojcima
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 18:34:45
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dobro vece mame. Ivana poznato mi je to,nazalost.Tako je izgleda svuda,mada veza cini cuda.Al opet,gde je pronaci. Mi smo ceo dan lutali,A vodili na kontrolu pa ga ostavili pradedi a mama i tata pravac potraga za poklonima. Glupa tradicija darivanja (kako sam bezobrazna).
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 20:58:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja cu izduvati, citav dan smo u kuci! Odoh sad u nabavku i meni zalihe Vinca da popravim..pa veceras udri
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 21:11:49
|
|
|
|
Ana RR
|
< Poruku je uredio Ana RR -- 29.12.2017 21:41:22 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 21:21:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, menjaj tastaturu Meni dosao muz, odoh malo da se druzim sa njim
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 21:25:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Gde ste zene? Mi smo pustili malo decu duze. Gledaju "Tamaru sa akcijom", Kod moje ucenice su. Sredili su im kucu.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 21:50:08
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sanjice,ta emisija je na RTS1? Sada je verovatno i prosla,obozavam da je gledam.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 21:54:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nije proslo. Na RTS1 je.
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 22:00:31
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Hvala ti,nacula sam da je to sada njihov projekat ali nikako da uhvatim kada se prikazuje. Gledala sam je pre par godina kada se pustana na Pinku,cini mi se.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 22:04:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E sad nisam pogresila vec se hvatate za sve sto pisem....al neka neka samo vas cekam
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 29.12.2017 23:31:10
|
|
|
|
emicaa
|
Anck pusti ti njih ja ne citam vise kad djeca idu na spavanje
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 30.12.2017 8:23:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun E sad nisam pogresila vec se hvatate za sve sto pisem....al neka neka samo vas cekam Ajde, ajde, moramo malo da se zezamo Sta se radi, devojke, pijemo kafu?
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 30.12.2017 9:58:08
|
|
|
|
wivern
|
Eheeej, evo i mene. Nesto jurcala ova dva dana, nikako da stignem da pisem. Nerviraju me ove guzve, za sve mi treba 3 sata vise
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 30.12.2017 11:35:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Wiv, pa praznicna euforija
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 30.12.2017 12:52:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hellooo helooooo hoohoohooo Mi danas ne "jurcamo" Devojcice na rodjusu pa.posle.pravac na klizanje pa.na trening... dan ispunjen u fullllu . Mi sa V odosmo u setnjicu.
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 30.12.2017 12:57:00
|
|
|
|
suzi kju
|
Anck ubila sam se od smeha zbog tvog "kurcanja" a i sad jer si "izduvala" Wiv
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 30.12.2017 13:10:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Hello Ja počela da spremam kolač, špinujem šećer za voćni fil pa da mutim koru. Muški izašli napolje, posle i oni da se bace na posao. Svako ima zaduženje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: DecembaRRsko dRRuženje 30.12.2017 13:45:50
|
|
|
|
emicaa
|
pa ja zaboravila da bih i za sutra trebala nesto slatko spremiti 🙄 pakujem paketice i osjecam se nekako divno,kao djed mraz
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?