Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 12:39:22
|
|
|
|
Jeca*
|
NEK MU JE VEČNA SLAVA I HVALA!
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 12:54:46
|
|
|
|
buhla
|
Neka mu je vecna slava i hvala! Imala sam tu cast da prisustvujem njegovim liturgijama, kao i da me pricesti za Vaskrs pre 4 godine. Tu energiju, duhovnu snagu koju je prenosio na ljude, samo njegovim prisustvom, niko nema, niti ce moci iko da ga zameni.
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:00:24
|
|
|
|
Rivana
|
Neka mu je vecna slava i hvala
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:08:21
|
|
|
|
dunja RR
|
BOG DA MU DUŠU PROSTI I HVALA MU ZA SVE ŠTO JE URADIO, ČOVEK KOJI ŽIVOT ŽIVEO PO JEVANĐELJU...... .......MNOGO MI JE ŽAO
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 15.11.2009 13:13:11
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:31:46
|
|
|
|
Nensi*
|
Mnogo mi je zao Neka mu je vecna slava
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:34:52
|
|
|
|
anajid
|
Neka mu je vecna slava i hvala!Veliko ime za celo srpstvo!Laka mu crna zemlja!
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:50:47
|
|
|
|
sephora
|
otišao je veliki čovek, neka ja Srbiji bez njega Bog u pomoći...
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:54:22
|
|
|
|
mihi
|
Upokojio se u gospodu, neka mu je laka zemlja.
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 13:59:48
|
|
|
|
Trcosava
|
Pokoj mu duši
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 14:55:28
|
|
|
|
jasnicak
|
"NEKA MU GOSPOD PODARI CARSTVO NEBESKO".....IZGUBILI SMO MNOOOGO
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 14:58:08
|
|
|
|
Anoniman
|
iako nisam vernik, zaista mi je zao sto je bio bolestan tako dugo i sto je umro. Bio je divan covek i jedan od onih ciji lik i preko ekrana smiruje i umiruje... Neka mu je laka zemlja
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 16:02:30
|
|
|
|
gracija
|
Neka mu je vjecna slava...
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 17:17:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Neka mu je laka crna zemlja. naživeo se.
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 17:31:39
|
|
|
|
MERYEN
|
NEK MU JE VEČNA SLAVA I HVALA!
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 17:48:35
|
|
|
|
sanji
|
Neka mu je večna slava i hvala, pokoj mu duši! Bio je stvarno veliki čovek!
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 18:34:22
|
|
|
|
gagana83
|
Nek mu je laka crna zemlja
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 20:53:23
|
|
|
|
Nellyca
|
Neka Mu je vecna slava i najvece Hvala! Otisao je onako kako odlaze najveci- u snu. Neka nas cuva sa neba, falice nam i niko ga nece moci zameniti
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 20:54:55
|
|
|
|
Dora
|
Nek mu je slava
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 15.11.2009 23:03:21
|
|
|
|
vodolija 82
|
"Niko u nasem narodu nije govorio tiše,a da se čuo dalje i više.Niko u nasem narodu nije bio sporijih pokreta,a veceg autoriteta!" Nek mu je vjecna slava.
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 16.11.2009 12:42:20
|
|
|
|
demetra
|
Otisao je covek koji nije uzalud ziveo. Mozda bi i mi svi ziveli kvalitetnije i lepse da smo ga malo bolje slusali sta nam govori.Za to jos nije kasno. Neka mu je vecna slava i hvala.
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 18.11.2009 10:45:37
|
|
|
|
NONA79
|
IZVORNA PORUKA: vodolija 82 "Niko u nasem narodu nije govorio tiše,a da se čuo dalje i više.Niko u nasem narodu nije bio sporijih pokreta,a veceg autoriteta!" Nek mu je vjecna slava. , ali i radost da nas udostoji Bog da takav čovjek bude naš savremenik i stradalnik! Mir duši njegovoj, a da je zaslužio suvišno je komentarisati!
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 18.11.2009 10:53:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Sinoc sam cekala red za Sabornu crkvu-8 sati se ceka, od Terazija je kretao red, hiljade, hiljada ljudi je bilo.Znala sam da je veliki red ali da je toliki, nisam, ali ipak nisam odustala, ...pre 4 sata sam stigla kuci, ne mogu vam opisati kakav je osecaj videti ga.....KAO DA SPAVA........ tako mali , a tako " VELIKI" covek.......... mnogo mi je zao , ali znam da ne bi trebalo da mi bude, jer on se svojom smrcu "rodio " i sada je na mnogo lepsem mestu........
< Poruku je uredio dunja -- 18.11.2009 10:55:48 >
|
|
|
|
RE: Preminuo patrijarh Pavle 18.11.2009 10:57:22
|
|
|
|
NONA79
|
IZVORNA PORUKA: dunja Sinoc sam cekala red za Sabornu crkvu-8 sati se ceka, od Terazija je kretao red, hiljade, hiljada ljudi je bilo.Znala sam da je veliki red ali da je toliki, nisam, ali ipak nisam odustala, ...pre 4 sata sam stigla kuci, ne mogu vam opisati kakav je osecaj videti ga.....KAO DA SPAVA........ tako mali , a tako " VELIKI" covek.......... mnogo mi je zao , ali znam da ne bi trebalo da mi bude, jer on se svojom smrcu "rodio " i sada je na mnogo lepsem mestu........ bago tebi, ja sam daleko i trudna i nisam u mogućnosti da odem do bg
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?