dddaca -> RE: Najpovoljnija banka (22.2.2022 10:15:12)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala vam! Daco, koleginica kaže da ona plaća boost sa Mastercard. Ali moguće da može i sa Visa. Znači potpuno su iste, nema neke razlike, inače, nevezano za FB? IZVORNA PORUKA: dddaca IZVORNA PORUKA: dunja RR Drugarke, koje kartice koristite za online plaćanja? Ja imam odavno neku Dina karticu sa kojom ne mogu ništa online, a nikako da odem da izvadim ili Visu ili Master. Šta je bolje od te dve? Zapravo, najviše će mi trebati za FB boost, jer do sada je to radila koleginica, a od sada ću ja, pa moram hm i to da vidim da li obe pašu, ali ako i vi imate preporuku generalno, šta je bolje, Visa ili Master? Imala Visa karticu, sad imam Master. Sa obe placam bez problema online. Ako hoces da je registrujes na PayPal mislim da je bolje da uzmes Visa. Za FB boost ne znam sta je bolje Ja ti na to gledam kao na razlicite mobilne operatere. Imas na primer mts i telenor, a oba koristis za razgovore. Tako ti je i sa karticama. I visa i master mogu da se koriste u inostranstvu i u zemlji i za podizanje i za placanje (i u prodavnicama i online). Mislim da na master ne mozes da povlacis novac sa PayPala, ali koliko shvatam to ti nije ni potrebno. Ako banka nudi obe, ja bih proverila cenovnik i izabrala onu sa manjom provizijom (npr za podizanje na bankomatu, koriscenje u inostranstvu i sl. Online placanja, kao i placanja u prodavnicama idu bez provizije. Dinu bih zaobisla zato sto ne mogu da je koristim u inostranstvu, a verujem da ni placanje online nije svuda podrzano. U stvari, nisam je ni preuzela
|
|
|
|