Netke -> RE: Potreba za muzem (24.2.2010 15:38:02)
|
Drage moje, ja sam apsolvirala "ceznju" i "nedostajanje" i za vreme zabavljanja i evo u braku. Dok smo se zabavljali bili smo stalno u drugim zemljama i jurili se po evropi - prvo zbog mojih studija pa onda zbog posla. Uzeli smo se proslog jula i evo jos uvek ne zivimo zajedno a ja ulazim u peti mesec trudnoce:-( vidjamo se vikendom, nekad malo duze kad uzmemo odmor...i sve to zbog posla, meni je ovde bolji posao njemu u srbiji a jos zavrsava magistarske tamo...ali izdrzavamo sve jer znamo da je to za nase dobro i za dobro buduce decice (nosim blizance). cujemo se stalno,dopisujemo,chatujemo i u zadnje vreme on putuje vise nego ja zbog trudnoce. ali zato kad se vidimo ne znamo ni za sta drugo, sve su ovo iskusenja kroz koja moramo da prodjemo da bismo obezbedili bolji zivot u buducnosti a i na taj nacin dokazujemo koliko smo jaki i na sta smo sve spremni, postujemo jedno drugo i ne uslovljavamo - da neko od nas ostavi sve zbog ovog drugog. kad dodju decica nacicemo resenje...ali sam bog zna koliko mi nedostaje i ja njemu, koliko je tu neprospavanih noci i suza, ali sve sa nekim ciljem i svesno i u dogovoru...osecam koliko smo jaki i koliko vredi nasa ljubav. mislim da ukoliko je bilo ko od partnera opravdano odsutan i ukoliko postoji dogovor koji obe strane postuju nece biti sumnje u ljubav ili svrhu braka. niko od nas nema prava da trazi od drugog da se necega odrekne - bitno je da znate kuda idete i sta vam je prioritet u zivotu...da li da imate dovoljno novca, da obezbedite buducnost toj deci, da se malo pomucite da biste kasnije jos vise uzivali ili nesto drugo...bitno je da u zivotu gledate u istom pravcu. ne znam, nadam se da je moja prica nekome pomogla ili bar podstakla na razmisljanje.. veliki pozdrav[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/angel.gif[/image]
|
|
|
|