Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 15.11.2009 23:40:10
|
|
|
|
Verus
|
osmeh i oci, a mozda i guzica (eee bila je dobra u to vreme )
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 10:32:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uf ja bih mogla knjigu da napisem o nasem muvanju Definitivno to sto nije mogao bas lako da me smuva da tako kazem ... pa covek se bas namucio skoro pa godinu dana ....al eto isplatilo se!!!! A fizicki izgled ... covek pao na plavusu sa zelenim bezobraznim ocima
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 10:46:55
|
|
|
|
Lu
|
Vražije zelene oči A sex ga je zadržao
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 11:50:19
|
|
|
|
viking
|
To se i ja pitam...
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 11:55:11
|
|
|
|
dzepna venerica
|
ahahahah Viking ta ti je dobra moj kaze da je moja DRSKOST neprevazidjeno uzbudljiva , pored fizickog izgleda naravno hahahahha
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 12:12:17
|
|
|
|
viking
|
Venerice, ja sam mrtva ozbiljna! Dva tako različita stvora retko se sreću....
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 13:53:23
|
|
|
|
Brand new mama
|
Pogresna procjena-mislio je da sam mila,slatka i naivna djevojcica sa trep-trep plavim okicama...I zezn'o se samo tako
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 13:56:21
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: viking Venerice, ja sam mrtva ozbiljna! Dva tako različita stvora retko se sreću.... Cao viking e i ja i moj smo razliciti totalno volimo razlicite stvari slusamo razlicitu muziku, a eto opet ga nesto privuklo ne znam sta
< Poruku je uredio Rivana -- 16.11.2009 14:02:00 >
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:01:03
|
|
|
|
Markovicka
|
Zelena kosa i telo gazele- njegove reci. Inace kosa je tada bila farbano plava ali je pod vestackim svetlima kafica njemu delovala kao zelena!Vanzemljakinja, to mu je trebalo
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:03:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
zavela ga zena zeelenaaaaa
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:04:08
|
|
|
|
Modessty
|
verovatno u prvom trenutku nije video ništa drugo sem grudi Dovoljno da ga opčinim
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:05:15
|
|
|
|
viking
|
Hehe, isto Ja se uvek šalim da imam više zajedničkog sa komšijom nego sa njim ali, priznaćeš da ima i to svog šarma!
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:06:35
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: viking Hehe, isto Ja se uvek šalim da imam više zajedničkog sa komšijom nego sa njim ali, priznaćeš da ima i to svog šarma! Suprotnosti se privlace zar ne
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:08:18
|
|
|
|
Modessty
|
ma on bi da ga pitam sigurno reko lepo lice i šućmuraste oči KO da je u onom mraku mogo da mi vidi oči!
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:09:12
|
|
|
|
bebolino
|
Mala, slatka crnokosa i tada veoma bezobrazna, provocirala ga do besvesti
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:09:47
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Modessty ma on bi da ga pitam sigurno reko lepo lice i šućmuraste oči KO da je u onom mraku mogo da mi vidi oči! ah nije mogao ali je predpostavio da vlasnica TAKVIH grudi mora da ima lepe oci
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:11:19
|
|
|
|
Modessty
|
Rivana taj zaključak ti je dobaaar Skroz u fazonu mog muža! Kad sam ga jednom kritikovala što bulji u neku žensku u minjaku dok me drži za ruku on je odgovorio: " Ali srce ja gledam i gadim se kako su sve odvratne u odnosu na tebe"
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 14:13:08
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Rivana taj zaključak ti je dobaaar Skroz u fazonu mog muža! Kad sam ga jednom kritikovala što bulji u neku žensku u minjaku dok me drži za ruku on je odgovorio: " Ali srce ja gledam i gadim se kako su sve odvratne u odnosu na tebe" covek je genije
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 16.11.2009 22:58:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Rekao je da sam mnogo lepa kada spavam. Naime, došla sam sa drugaricom kod njega i društva sa kojim je bio na moru (nas dve smo bile na drugom mestu na letovanju pa smo se dovozale do njih), i zaglavile, pa ostale da spavamo. On me je ujutru probudio. A verujem i da mu se sviđa što nosim naočare. To mu je profesija. Prve naočare sam kupila kod njega pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Totalno sam izbor prepustila njemu. Odabrao je fenomenalne naočare. Od onda ih ne biram nikada sama, uvek mi ih bira on.
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 17.11.2009 1:01:23
|
|
|
|
bratzz
|
On se u mene zaljubio na prvi pogled, kaze da je odmah znao da sam ona prava, iz vise razloga. A neki od tih razloga su: sto sam malog rasta, crnokosa i dugokosa, imam opasan pogled i dobro dupe, sto imam stila i sto slusam rock. Ja mislim da mu se pored mog fizickog izgleda dopalo to sto se nismo odmah smuvali vec je morao da se izbori za mene a onda se ispostavilo da mu se jos vise svidjam kao licnost i da smo slicni po karakteru tako da vise nije ni sumnjao da smo jedno za drugo.
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 20.11.2009 17:23:50
|
|
|
|
Dora
|
Moja samoživost i tvrdoglavost, to što nikad nije mogao da izađe na kraj sa mnom pa nam ni dan danas nije dosadno Pored toga što misli da sam lepa i zgodna i što mu je uvek važno šta ja mislim o nečemu
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 20.11.2009 17:26:36
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Rekao je da sam mnogo lepa kada spavam. Naime, došla sam sa drugaricom kod njega i društva sa kojim je bio na moru (nas dve smo bile na drugom mestu na letovanju pa smo se dovozale do njih), i zaglavile, pa ostale da spavamo. On me je ujutru probudio. A verujem i da mu se sviđa što nosim naočare. To mu je profesija. Prve naočare sam kupila kod njega pre nego što smo počeli da se zabavljamo. Totalno sam izbor prepustila njemu. Odabrao je fenomenalne naočare. Od onda ih ne biram nikada sama, uvek mi ih bira on. Ovo je tako slatko
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 20.11.2009 18:21:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Harizma i seksualnost, sto on kaze "zracim"
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 8.7.2010 17:58:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ne znam...
|
|
|
|
RE: Sta mislite,sta je njega privuklo na vama 9.7.2010 23:45:22
|
|
|
|
eni26
|
Sharm i lepota unutrasnja Kosa i oci I dupe I i telo hehehe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?