Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.6.2020 22:55:50
|
|
|
|
pari
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.6.2020 23:02:10
|
|
|
|
flamingos
|
Moj savet-na 100 g čokolade za kuvanje staviti 2 kašike ulja i otopiti na pari.Meni je tako najbolje.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.6.2020 23:39:01
|
|
|
|
betibupbg
|
Otopim maslac u serpi pa dodam cokoladu izlomljenu na kocke. Brzo se otopi i promesam da se sjedini.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 26.6.2020 23:41:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Super recept pari. Moja deca, a i ja, bas volimo urme. Pravila sam par puta nesto slicno ovome i stvarno bude bas slatko, iako ne ide ni gram secera. Hvala i vama devojke na savetu za topljenje. Ja nemam neke mere uradim odokativno, flamingos zapamticu ovo tvoje 😊
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 29.6.2020 22:03:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Pravite li sta sa kajsijama?
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.6.2020 15:31:41
|
|
|
|
pari
|
Možeš neki džem ili kolač...ja nisam ništa pravila...ili gomboce sa kajsijama...
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.6.2020 15:35:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ni ja nisam nikada nista sa kajsijama napravila. Mi imamo domace u dvoristu pa mi mama spakovala punu kesu, ne mozemo to toliko ni pojesti Dzem ce mama praviti, sad bih imala za neki kolac. Proguglacu bas na tu temu. Jel neko pravio mozda ciz sa kajsijama
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.6.2020 15:46:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam ovaj dezert pravila sa kajsijama. Klik
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.6.2020 20:38:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Zvuci zanimljivo bas, samo nemam pola sastojaka trenutno. Probacu sutra.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 30.6.2020 20:49:13
|
|
|
|
pari
|
Možeš i galetu sa kajsijama, tako ćeš najviše potrošiti kajsija...testo (brašno, puter, jaje) pa preko puno kajsija i malo šećera i u rernu
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.7.2020 7:08:45
|
|
|
|
jess021
|
Moja mama je pravila neki prevrnuti kolac sa kajsijama, nesto mislim da je bio i u tiganju.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 1.7.2020 9:11:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Gledala sam dosta recepata, ne znam sve nesto mislim da se mojima nista tog tipa ne bi svidelo. Kdlucih danas da im napravim smuti sa tim kajsijama
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 12.7.2020 23:17:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Imate li neki proveren recept za cveklunza zimnicu? Nasla sam na netu, ali ako neko sprema po nekom proverenom. Sutra planiram da je kuvam, moji imaju bas dosta u basti.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 0:45:00
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sanjice,divno izgleda taj dezert. Ja sam spremala kolac sa kajsijama. Doduse prost lagan ali jako ukusan.Nemam slicu ali napisacu sutra recept.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 7:36:33
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, ja ne, ali pogledaj na Coolinarici, pa kad našes procitaj komentare, budu stvarno realni. Ja vikendici nemam rernu, pa mi trebaju recepti i za rucak, a i za uzinu a da nisu mekike, ustipci, pancerote, krofne..
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 8:22:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala Jess. Pogledacu, mislim da nisam na Coolinarici gledala, negde srugde sam.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 8:42:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Buni me to sto uglavnom svuda pise da se cvekla dobro skuva, kad se probode cackalicom da bude skroz mekana, jedino na coolinarici kazu da ne treba skroz da bude mekana 😑 I konzervans? Je l'' stavljate u zimnice? Neki kazu ne nikako, drugi da, on uopste nije stetan, stetnija je plesan koja se uhvati bez konzervansa 🙄
< Poruku je uredio mama Jo -- 13.7.2020 8:43:48 >
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 9:15:16
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Buni me to sto uglavnom svuda pise da se cvekla dobro skuva, kad se probode cackalicom da bude skroz mekana, jedino na coolinarici kazu da ne treba skroz da bude mekana 😑 I konzervans? Je l'' stavljate u zimnice? Neki kazu ne nikako, drugi da, on uopste nije stetan, stetnija je plesan koja se uhvati bez konzervansa 🙄 Ja nisam stavljala cveklu u zimnicu ali konzervans stavljam uvek i svuda. Bolje hemija nego budj :D
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 9:38:26
|
|
|
|
jess021
|
Ja svu zimnicu cuvam tako sto dobro zatvorim tegle, pa ih okrenem naopačke da se napravi vakum i tako stoje dok ih ne koristim. Nema sanse da konzervans nije stetan, sve sto sprečava da se proizvod pokvari sprečava i razgradnju te hrane u organizmu, ja ga nikad ne stavljam.
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 9:40:53
|
|
|
|
flamingos
|
U zimnicu i ja stavljam konzervans,pa mora tako.E sad,ima i nekog načina gde može da se izbegne.Džem,pekmez kada kuvam,sipam u tegle,okrenem ih da stoje na poklopcu destak minuta,pa ih vratim u prvobitan položaj-tu ne stavljam konzervans.❤
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 9:54:20
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,turšiju je nemoguće ostaviti bez konzervansa,ili?Drugo je ovo u teglama.Kažem,ima načina da se ne stavlja konzervans,postoji i pasterizacija itd.Najbolje je bez hemije,ali gde se mora...
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 11:25:54
|
|
|
|
nata11
|
Kako izdinstati pecurke sa povrcem da od toga napravim kompletan obrok? Sta dodati da jelo zasiti?
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 11:28:17
|
|
|
|
physio70
|
Pirinac bi bio dobar prilog.
|
|
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 11:28:20
|
|
|
|
jess021
|
Flamingos, zasto vracas tegle? Moje stoje tako sve vreme
|
|
RE: Pričajmo o hrani... 13.7.2020 11:28:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, možeš sa testeninom, možeš pirinač, belo meso...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
cipelice za prohodavanjePesicŠta mislite o cipelicama za prohodavanje?1. Dete treba da ih nosi (
55%)
2. Treba da ih nosi kada hoda po ravnoj površini (beton, pod) a kada je napolju treba da bude bosonog (
19%)
3. Ne treba uopšte da ih nosi (
25%)
Ukupan broj glasova: 130Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!