Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 (13.11.2017 7:16:49)
|
Heheh Maslacak ne znam sta da kazem, Snajka je bila ubedjena da ce biti devojcica jer joj je skroz drugacija trudnoca od prve dve kad ono medjutim i treci decak [sm=smiley36.gif] Meni se ne razlikuje jako trudnoca ali naravno da ima razlike imam 5 godina vise [sm=smiley5.gif] i mnogo mi je teze, zadihana sam, imam bubuljica po licu haos, ugojila sam se u prva dva meseca pa sam sad na srecu stala, koci me noga, boli me rame ma sve mi je[sm=smiley36.gif] nisam uopste kukala u prvoj. Ali mi i dalje bebu zovemo seka dok ne stignu zvanicno rezultati sa Amnio. Inace potpisah se da mi slobodno uzmu malo vise plodove vode za novu metodu gde su rezultati za 3 dana ali nazalost te rezultate ne dele sa pacijentima vec one zvanicne nakon vise nedelja. Pih..al dobro neka slobodno uzmu da mame npr naredne godine ne cekaju po mesec dana na rezultat sa AC. Moja D je spavala od subote kod babe i dede, danas je deda vodi na trening pa cu je ja preuzeti. Morala sam juce da zovem i intervenisem jer nista ne jede, pa sam joj rekla ne bude li jela da stizem po nju. Tata mi javio u roku od pola sata da je ruckala normalno. Odlepicu od njenog nejela majke mi. Za nju je hrana gubljenje vremena[sm=smiley29.gif]. Da je ne silim nikad nista normalno ne bi pojela. Mislim kad poraste da ce obozavati fast food jer to je brzoi s nogu. Mislim ironija, sad svaki obrok moram da joj spremam i dorucak i rucak i veceru, jer boze moj ona nece ni sendvic, aaaaaa odlepicu. Ma jedva cekam da poraste i da kazem: idi napravi sebi ili idi uzmi sama sta hoces vidi sta ima u frizideru ne zanima me[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|