Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 11/17 (28.11.2017 7:31:40)
|
Dubro jutro mame, dobrodosle nove stare [sm=nosecka.gif] Jao kako se sve ovde ekspresno poradjate valjda cu i ja tako, samo da vam javim puf ja se porodila[sm=smiley36.gif] Nego ja bila kod zubara. Umnjak mi je u donjoj vilici,impaktiran, duboko je u kosti. Strasno kakve bolove imam. I sta sam sve juce dozivela, da nece da mi snime zub, da me jedna zubarka i mene i mog ginekologa napala sto sam isla na snimanje, nisu mi dobro snimili zub, ma haos. Odem kod svog zubara i prstom mi prepipa desni i kaze"nije dobar snimak" pa divota. Kaze oni su snimili od gore zub i ispada kao da umnjak gura sedmicu a ustvari je duboko ispod njega. Dr mi je u radio cirkumciziju, odstranio je poluupaljeno tkivo i kaze da se nada da ce to bar privremeno da mi resi problem, jer da bi izvadio ovaj umnjak treba njih trojica da me operisu, da mi seku vilicu i kojesta. Tako da sam u nevidnjenim bolova bila nocas, izeo me panadol. Dobila sam ab. Ne mogu da pricam a danas imam dva casa.Bice veselo. I sefu sam se javila da ne mogu da pricam preko telefona. Boli me grlo mozda cak i vise nego to sto su mi sekli iskreno. Nego da vas pitam. Na panadolu pise 2 tablete 3 do 4 puta u toku dana. Jel uzimate po dve ili po jednu?
|
|
|
|