Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Srećko, moram da te pitam - da li si ti moj alt_er ego Bukvalno sve što napišeš, isto i kod mene , obe pravnice, deca atopičari, evo sad rezač, pitam se, pitam Mada, šalu na stranu, meni je Maped ok, nekako mislim da je ipak do olovaka i bojica, ili prosto, neki rezači nisu kompatibilni sa nekim olovkama, pa sad kako se zalomi. Eto meni Smiggle bojice nijedan naš rezač neće da zareže, a Smiggle pribor mi deluje vrlo kvalitetno. Ne mogu da kažem da li je kvalitetniji od Mapeda, ali dizajnom je bolji, tj. daleko lepši od svih ostalih brendova. U pernici je dobio i Smiggle rezač koji je rezao super te bojice iz pernice, ali mu je drugar iz klupe polomio taj rezač, i sad nijedan drugi neće da reže te bojice (koje su sasvim ok). Izvadili smo ih i ubacili Mapedove, koje se ok režu za ovim "našim" rezačima (maped i ostala ekipa) IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja sam kupila tri modela Maped rezaca,ne valja ni jedan. Lose rezu,olovke se brzo trose.. Moguce,salu na stranu. Target bojice lepo reze,Mapenonako,a Staedtler nikako. Meni zao,jer smo uzeli onaj veliki paket od 24 bojica i vec ih nema . Lepo boje,boje su jasne,kvalitetne bojice,no eto. Bas me nervira sto ne mogu da nadjem ok zarezivac. Doduse,muku smo mucili i sa grafitnik olovkama.
|