Srecko47E -> RE: Skolski pribor (23.10.2023 11:34:40)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Srećko, moram da te pitam - da li si ti moj alt_er ego [sm=smiley36.gif] Bukvalno sve što napišeš, isto i kod mene [sm=smiley36.gif], obe pravnice, deca atopičari, evo sad rezač, pitam se, pitam [sm=smiley36.gif] Mada, šalu na stranu, meni je Maped ok, nekako mislim da je ipak do olovaka i bojica, ili prosto, neki rezači nisu kompatibilni sa nekim olovkama, pa sad kako se zalomi. Eto meni Smiggle bojice nijedan naš rezač neće da zareže, a Smiggle pribor mi deluje vrlo kvalitetno. Ne mogu da kažem da li je kvalitetniji od Mapeda, ali dizajnom je bolji, tj. daleko lepši od svih ostalih brendova. U pernici je dobio i Smiggle rezač koji je rezao super te bojice iz pernice, ali mu je drugar iz klupe polomio taj rezač, i sad nijedan drugi neće da reže te bojice (koje su sasvim ok). Izvadili smo ih i ubacili Mapedove, koje se ok režu za ovim "našim" rezačima (maped i ostala ekipa) IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ja sam kupila tri modela Maped rezaca,ne valja ni jedan. Lose rezu,olovke se brzo trose.. Moguce,salu na stranu.[sm=smiley1.gif] Target bojice lepo reze,Mapenonako,a Staedtler nikako. Meni zao,jer smo uzeli onaj veliki paket od 24 bojica i vec ih nema[sm=smiley36.gif]. Lepo boje,boje su jasne,kvalitetne bojice,no eto. Bas me nervira sto ne mogu da nadjem ok zarezivac. Doduse,muku smo mucili i sa grafitnik olovkama.
|
|
|
|