Anoniman -> RE: Promena izabranog lekara (12.11.2009 14:42:32)
|
Smeski, ja sam menjala izabranog lekara - pedijatra. Kada se Nesa rodio, svi su me ubedjivali da ga vodim kod jedne dr, koja vazi za jednu od najboljih. Odvela sam ga, potpisali smo ugovor i stvarno je zena super. Medjutim - tu vazi politika da se zakazuje dve nedelje unapred savetovaliste za zdravu decu, recimo, sredom, od 9-12 (lupila sam). Pokusala sam da zakazem drugu dozu pentaksima dan pre tog zvanicnog dana zakazivanja, i sestra mi je rekla da nazovem sutra. Nazvala sam u sredu u 9, ni minut kasnije, i sestra mi je rekla da su sva mesta popunjena i da mogu da nas prime tek za nedelju dana. To sam progutala, ali se to ponovilo i sa sledecom dozom, samo su mi rekli da mogu da me prime za dve nedelje, i bili su uzasno neprijatni bezobrazni. Ja sam tada otisla kod druge doktorice u istom domu zdravlja, rekla joj da nisam zadovoljna doktoricom sa kojom imam potpisan ugovor jer mi nije dostupna kad mi je potrebna i sestre su mi raskinule ugovor, pa sam potpisala sa drugom dr kojom sam prezadovoljna. Inace, zvala sam i pravnu sluzbu da se zalim, ali nisam mogla da ih dobijem, niti da dodjem do njih.
|
|
|
|