MasnaMasnica -> RE: Letovanje 2018 (21.6.2018 11:33:33)
|
Mi smo 2016 od 1.9. -12.9 placali 30e dan. Evo nadjoh post iz 2016. IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Evo mene, letovaje proslo, pa onda neka slavlja i nikako da napisem svoje utiske. Ja sam ocarana Lefkadom , nama je bilo divno, prvi put smo smetaj nasli sami, tj. ja, nije bilo preko agencije, i da sam bolje birala ne bih nasla. Smestaj je bio klasican primorski, sve belo, lcd televizor ogromna terasa koja gleda na plazu, prelepo dvoriste, plaza sa plavom zastavicom ispred smestaja, na njoj smo se kupali 2x, ostalo smo obilazili druge! E sada ono sto me je pozitivno odusevilo je cistoca, verujete li da su nama na 2 dana menjali posteljinu i cistili apartman, donosili peskire , i sve ostalo,to nema nigde! I gazde, pa da su nam bili rod rodjeni ne bi bili onako divni prema nama, svakoga dana su nesto donosili Uni i Nori, i primetila sam da to ne rade svim gostima, samo su prema nama bili izuzetno srdacni. Kada smo se spreali za povratak, baka je donela punu kesu voca, kolace, cokolade i svasta nesto, plakala je, mnogo joj je bilo zao sto idemo. Ja sam njima poklonila Uninu i Norinu sliku uramljenu, bas smo se zblizili sa tim ljudima, ja ih preporucujem , ako neko hoce da ide na Lefkadu, od srca! Vreme nam je bilo divno, jedan dan samo kisa pre podne , popodne smo se vec kupali, plaze fantasticne, putevi dobri ali sa puno krivina! Obisli smo skoro sve plaze, jedino nismo isli na Agiofili, i Megali Petru, nije bilo vremena! 5-ti dan smo mm i ja otisli brodom , do Egremnija, ceo dan smo bas proveli lepo, i taj dan smo se jalpese i odmorili, sveki cuvala decicu. Na ene je najjaci utisak ostavila Egremni, i Pefkulia , mada sve plaze su prelepe! Cene su odlicne, nije skupo, neke stvari cak i jeftinije nego kod nas. I da, isli smo preko Kosova prvi put, to nam je dosta skratilo put. [/quote
|
|
|
|