RE: Letovanje 2018 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 12:27:00)

Do baš htedoh da kažem, da bi sada kada bi išla u Egipat, sa detetom, izabrala opciju da što manje izlazim iz hotela. Da uživam u plaži, usluzi ...

A peškir su im divniiii. Ja još imam bade mantil od pre 15 godina, i jednako je mekan, kao i kada sam kupila.

IZVORNA PORUKA: gagana83

Mi cemo najverovatnije u novembru u Hurgadu. Eventualno krajem aprila - pocetkom maja sledece godine. Odvazili se. Bili smo pre tacno 10 godina, kombinacija Hurgada - Kairo.
Da je potpuno bezbedno, sigurno da nije, ali se opet vodim logikom da je isto tako bilo teroristickih napada u Nici, Londonu i drugim velikim gradovima pa nisam cula da neko nece tamo da ide zbog toga. Trenutno me vise strah stomacnih virusa [sm=smiley36.gif]
Sta znam, volela bih Unu da odvedemo, da tih nedelju dana bas odmaramo, jer nase letovanje u Grckoj je daleko od odmora, proslog leta smo na Kritu presli 1100 km. Gledacemo neki veliki risort, da nemamo potrebe previse da izlazimo sem da kupimo suvenire i one njihove divne jeftine peskire.

gagana83 -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 12:46:06)

Upravo tako Dunja. Gledamo neki hotel koji ima nekoliko bazena, tobogane, veliki deo za decu, cak i mini zoo vrt tako da ce dan sigurno biti ispunjen. Mi smo i tada, pre 10 godina, ako ne racunamo izlete svega dva puta izlazili iz hotela. Jednom isli do Sakale, drugi put smo prosetali Memsom (valjda se tako zove, juzni deo Hurgade). Tako cemo i sada, malo u kupovinu i malo da prosetamo, da Una vidi taj svet. Inace, planiramo nista da joj ne pricamo, vec da Egipat bude iznenadjenje [sm=smiley1.gif]
Ja imam dva ooogromna peskira vec deset godina, oba sa likom Nefertiti, fenomenalni su, a kostali su stvarno smesno a nismo se ni cenkali nesto, ne umemo [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 12:57:06)

Je se uvek cenjkam [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 13:16:45)

Meni je ovaj kamp bas skup, 120e dan u sezoni je bas puno, za te pare mozemo naci all inc u Grckoj. Mi idemo u Rafailovice, uplatili smo, odbrojavanje moze da pocne[sm=bravo.gif]

MimaKos -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 13:42:47)

Ma svi su fenomenalni sad, kompleksi su neverovatni i stvarno ti nude sve, nema potrebe mrdnuti sem po suvenire.. a meni se taj koncept + fenomenalna usluga bas svidja.. videcemo za narednu godinu, bas hocu da cujem tudja iskustva sa ovogodisnjeg letovanja...

IvanaSK RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 14:10:43)

Isidora, koliko vi placate Rafailovice? Ne mogu da se setim da li si pisala.

isidora88 -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 14:37:17)

350e apartmanna 30m od mora[sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 14:41:15)

Super. Nije velika cena. Evo upravo muz i ja gledamo Bugarsku (Sozopol). [sm=smiley36.gif]

MimaKos -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 14:51:19)

Ne znam da li ste bili u Bugarsku nekad pre, ali im je more bas grozno, puno nekih travka i algi, ko bara. Mi u Nesembu, bas u starom gradu isli nekoliko puta, i Suni beach, sve je supwr osim mora.. cisto da znate

mama Jo -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 14:58:36)

Ja nisam nikada isla u Bugarsku, a i cula sam da se svi zale na more koji su bili...

IvanaSK RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 15:23:29)

Prijatelji su bili i oni nemaju zamerke...
Mislim, mi svejedno necemo ici, samo gledamo [sm=smiley36.gif]

gagana83 -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 16:17:36)

U Bugarskoj more cveta krajem jula i u avgustu. Pre toga ne bi trebalo da bude toliko trave.

IvanaSK RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 16:21:45)

Oni su bili prosle godine pocetkom jula. Mozda zato nisu imali zamerke...

Maraj -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 16:31:06)

Sto se Egipta tice...i moja prijateljica koja ide sad u julu ide tom logikom, da ne izlazi iz hotela. Mislim.... ja ne bih isla tom logikom...na kraju kraheva, koliko se secam svi napadi koji su se desavali u poslednje vreme tj prosle god su bili upravo na plazi hotela....

mama Jo -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 16:39:16)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

E, zavisi i od ocekivanja realno.

gagana83 -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 16:46:19)

Bio je proslog leta napad na plazi hotela, ono kad su neke dve Nemice poginule. Nisu svi napadi na plazi, naprotiv. Najcesce napadaju crkve i dzamije.
Opet kazem, znamo koliko teroristickih napada je bilo samo u Francuskoj zadnjih nekoliko godina. Vise stotina zrtava, pa je Pariz opet najposeceniji grad na svetu. Ali kad su muslimanske zemlje u pitanju, uvek malo drugacije gledamo na stvari.

gagana83 -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 16:50:19)

IZVORNA PORUKA: mama Jo

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

E, zavisi i od ocekivanja realno.

Ovo je poenta.
Ako znas gde ides, neces se razocarati. Ja volim Bugarsku, imam prijatelje tamo, ranije smo bas cesto isli, uvek se lepo proveli i super iskupaliI. I naravno odlicno sopingovali [sm=smiley36.gif] I nekako bi uvek pre tamo nego u CG, bez obzira je sto je Jadran neuporedivo lepsi.

IvanaSK RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 16:52:04)

Gagana, koji grad bi preporucila?

dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 19:27:35)

Meni je ova opcija bila super (u Turskoj), kada smo prvi put išli na more, kada je S imao godinu dana.
Ali već kasnije, s obzirom da je on jedan ozbiljan hodač, sa dnevnom kilometražom na kojoj bi mu pozavidela i većina odraslih, nisam bila za to. ada biram mesta gde je dobra plaža + lep grad u blizini, da uveče možemo da špartamo.
Možda dogodine opet resort, ako sada zatrudnim [sm=smiley36.gif]

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Ma svi su fenomenalni sad, kompleksi su neverovatni i stvarno ti nude sve, nema potrebe mrdnuti sem po suvenire.. a meni se taj koncept + fenomenalna usluga bas svidja.. videcemo za narednu godinu, bas hocu da cujem tudja iskustva sa ovogodisnjeg letovanja...

vocicana -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 22:06:26)

I nekako bi uvek pre tamo nego u CG, bez obzira je sto je Jadran neuporedivo lepsi.
Gagana moj covek, ja ljudi ne bi isto u CG.
Nas odor pocinje za koji dan, idemo za Holandiju, a za septembar cemo videti Grcka negde nesto, bilo sta, bar 10 dana.

gagana83 -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 22:37:02)

Mene za CG vezu takve uspomene da tesko da bih ponovo otisla tamo. Stomacni virus pod obavezno zaradim.
IvanaSK, mi uvek idemo u Burgas jer nam tamo zive prijatelji. Ali Burgas nije turisticko mesto vec grad od par stotina hiljada stanovnika. I nema puno smestajnog kapaciteta. Obilazili smo jos i Nesebar i Suncev breg. Nesebar je lep, ima divan stari grad na cijem kraju ima lepih restorana na litici sa pogledom na more.
Suncev breg je klasicno letovaliste sa mnooogo hotela. Kazu da zadnjih godina postaje letovaliste za lud provod. Meni se nesto nije svideo.
Kazu da je Sozopol isto lep, da je stari grad prelep, ali smo tu bili samo na plazi.
Moja preporuka je Nesebar, mada necete pogresiti i ako odete u Suncev breg, to je skoro spojeno. I skoknite do Burgasa, moze i autobusom. Ima lepa setalista(nekoliko) i divan park celom duzinom plaze.
A plaze su, rekla bih, manje vise svuda iste, siroke, sitan siv pesak. U Burgasu uvek ima talasa popodne, ne znam da l to vazi i za ostala mesta.

IvanaSK RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 22:38:35)

Gagana, ne verujem da cemo ici, ali nikad se ne zna [sm=smiley1.gif] hvala ti na informacijama!

MimaKos -> RE: Letovanje 2018 (7.6.2018 7:24:35)

IZVORNA PORUKA: Maraj

Sto se Egipta tice...i moja prijateljica koja ide sad u julu ide tom logikom, da ne izlazi iz hotela. Mislim.... ja ne bih isla tom logikom...na kraju kraheva, koliko se secam svi napadi koji su se desavali u poslednje vreme tj prosle god su bili upravo na plazi hotela....

Zato cu da sacekam da ova sezona prodje, beba je mala za ovogodisnje letovanje, pa cu da procenim za narednu, jos bi mi pocetkom sezone isli, videcu..

emicaa -> RE: Letovanje 2018 (7.6.2018 8:20:49)

ja ne bih mogla provesti odmor samo u krugu hotela,nema sanse.Radije ne bih isla.Vratila bih se kuci posle treceg dana

mama Jo -> RE: Letovanje 2018 (7.6.2018 8:22:20)

I ja sam tako mislila, dok nisam videla kako neki hoteli izgledaju [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>