dunja RR -> RE: Letovanje 2018 (6.6.2018 12:27:00)
|
Do baš htedoh da kažem, da bi sada kada bi išla u Egipat, sa detetom, izabrala opciju da što manje izlazim iz hotela. Da uživam u plaži, usluzi ... A peškir su im divniiii. Ja još imam bade mantil od pre 15 godina, i jednako je mekan, kao i kada sam kupila. IZVORNA PORUKA: gagana83 Mi cemo najverovatnije u novembru u Hurgadu. Eventualno krajem aprila - pocetkom maja sledece godine. Odvazili se. Bili smo pre tacno 10 godina, kombinacija Hurgada - Kairo. Da je potpuno bezbedno, sigurno da nije, ali se opet vodim logikom da je isto tako bilo teroristickih napada u Nici, Londonu i drugim velikim gradovima pa nisam cula da neko nece tamo da ide zbog toga. Trenutno me vise strah stomacnih virusa [sm=smiley36.gif] Sta znam, volela bih Unu da odvedemo, da tih nedelju dana bas odmaramo, jer nase letovanje u Grckoj je daleko od odmora, proslog leta smo na Kritu presli 1100 km. Gledacemo neki veliki risort, da nemamo potrebe previse da izlazimo sem da kupimo suvenire i one njihove divne jeftine peskire.
|
|
|
|