MamaNecaVo -> RE: Letovanje 2018 (1.2.2018 1:11:57)
|
Drage mame,saljem Vam slike sutra ili u ponedeljak (slike su mi kod supruga u laptopu a neizvesno je kada stize sa puta). Samo vas molim da me podsetite ili kome je lakse,neka mi pusti broj pa saljem na viber recimo (brze ce ici,slike su velike rezolucije). Mi kada smo bili,sto bi se reklo u jeku sezone,bilo je guzve,ali..Veliko ali.Guzva se ne oseti.Uz bazen ima i hladovine,pa birate da li cete pod drvece ili pod suncobran.Uz bazen ujedno tece potok. Ima i plazni bar.Tu im je usluga slabija.Mnogo su spori Cene su im kao cene u centru grada (sto se rice tog kao plaznog bara). Ujedno u tom delu se odvijaju i animacije za decu. Pozoriste,bioskop,radionice...Eto kad je mom A od 9 meseci bilo zanimljivo pozorisne predstave da gleda. Leva strana je podredjena deci.Ali jako se lose odrzava i prljavo je.Pogotovo deo sa zivotinjama.Taj deo me je ostavio onako..Razocaranom. Igraliste je bilo polu slomljeno.Ali lepo izgleda.Imamo slike i tu,pa saljem i njih. U delu gde su terase,pogled je na zelenilo.ispred objekta je super za decu jer nema kola,nemaju gde da odu,a trava je okolo. Deo za rucavanje je prostran.Guzve nema,naravno cim je vreme za jelo trk.Ko prvi dodje najbolje prodje jer ne dopunjavaju.Velik je izbor,ali ono najbolje se razgrabi prvo. Moja iskrena preporuka je za rucak-ne uzimati ga jer je suvisan. Hranu mozete izneti.Ja sam A za dorucak iznosila cisto da premosti do rucka (sto se pokazalo kao greska cesto),ali ako slabije jede.. Hranilice su bele Ikea-marka.Dakle za bebe od 6meseci. Na stolu vas uvek ceka bokal sa vodom (sok ne sluze osim uz doplatu,a uz dorucak je tu caj/nleko/jogurt).Mene je odusevio kvalitet proizvoda.Sve je domace!! Sobe su ciste,prostrane i redovno ih ciste. Mi smo recimo imali trokrevetnu pri cemu treci krevet nismo placali kao ni fotelju na razvlacenje. Krevetac za bebu smo dobili takodje. Kupatilo-novo,uredno. Ako neko ima jos neko pitanje tu sam. Pokusala sam sve da obuhvatim. I da.vrlo BITNO!! Sok,voda,grickalice itd sve kupiti pre dolaska da ne morate svaki cas za Loznicu. U okviru smestaja je mala radnjica koja je jako lose opremljena.Recimo letos nisu imali negazirani sok,Rosu vodu niti bilo koju drugu,a i radno vreme im je jednokratno.
|
|
|
|