Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 22.4.2020 10:21:03
|
|
|
|
jess021
|
Ima svakog dana na Pink kids
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 22.4.2020 14:55:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Dragica Draga Znate linima li negde moj mali poni da se daje? Na minimaxu. HBO nam nisu ukljucili. Nemamo taj paket. Mislim da i pink kid je u sklopu tog paketa.
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 22.4.2020 16:43:06
|
|
|
|
gocic
|
Baš je stalno na minimaxu,ujutru i popodne repriza
|
|
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 22.4.2020 16:43:54
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Sjajno, pregledacu kad tacno ide. Hvala 😊
|
|
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 25.4.2020 14:48:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Moji vole Bekino društvo, ali ga već više od mesec nema na Nick Junior, a non stop ide reklama - Bekino društvo, svakog dana. na Nk junior, i to me izluđuje. Htela sam sinoć da im pišem, ali nisam našla kontakt mail. Šta reklamiraju crtani koji ne daju uopšte, moja deca šize kada vide reklamu, a od crtanog ništa.
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 23.6.2020 5:55:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo konacno poceli dugometrazne da gledamo. Naravno omiljeni,, Frozen'',,, Angry birds 1 i 2'',,,Kralj lavova''. Ta tri smo nekoliko puta odgledali i bas ih voli. Imamo spisak koje jos da gledamo. Bas se radujemi meni super da pogledam ts crtace 😊
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 23.6.2020 7:09:15
|
|
|
|
bikicaV
|
Mi volio transformerse, ledeno doba, blejza.
|
|
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 23.6.2020 8:42:12
|
|
|
|
mama Jo
|
Inace sad realno bas slabo gledaju tv.
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 24.7.2020 23:53:26
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mi gledamo "knjiga o dzungli", "kralj lavova", "pepeljuga", " snezana i 7 patuljaka"... Ali ima bas lepi crtaci po bajkama i basnama koje smo citali.. ne znam da li gledate..Zove se OBLAK PAMETNISA I NAJLEPSE BAJKE I BASNE. A gldamo i PON PON bajke.Mama Jo, gledajte i ove mnogo su lepe.
|
|
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 25.7.2020 0:16:41
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi nismo jos nabasali na Oblaka Pametnisu... Gde to gledste - na nekom programu ili yt?
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 25.7.2020 0:24:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Yt mama Jo. Kucaj... kratke pricice a lepe.
|
|
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 25.7.2020 0:39:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Super, bas cemo pogledati 😊
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 27.7.2020 7:01:01
|
|
|
|
nivo
|
Blejz
|
|
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 27.7.2020 11:38:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ja videh da na Foxu krecu Simpsonovi Meni su oni bas cool. Promasih sad temu, ali eto neka bude da je to omiljeni crtani detetu u meni
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 27.7.2020 11:57:21
|
|
|
|
physio70
|
Frozen, Bob kockalone, Blejz.
|
|
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 27.7.2020 14:18:00
|
|
|
|
emicaa
|
Dora je i dalje zaludjena sa Lady Bug,pocela je pratiti i neke serije za djecu.Davidu su Masa i Medo i dalje neprevazidjeni
|
|
RE: Omiljeni crtani film Vaseg deteta :) 27.7.2020 19:13:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Savi je omiljeni Grizli i leminzi sa Bumeranga, čak i tortu smo sa njima imali za rođus, eno ih lemnzi u saksiji sa cvećem . Lud je crtani i ja ga ponekad odgledam. M voli Ebi Hečer najviše, samo skače od sreće kada je vidi, pa Pepu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kad počnu da izbijaju zubićiVećini beba prvi zubić izbije kada napune šest meseci, ali to nije pravilo. Neka deca se rode s jednim zubićem u vilici,...
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.