serpica -> RE: Želim abortus (21.9.2014 11:49:16)
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Šerpi, nisam znala kako najbolje da formulišem to što sam htela da kažem... A htela sam da kažem:da bih ja najviše volela da se odluči da rodi to dete (to je opet samo moje mišljenje). I ako se odluči na to da nikada ne dozvoli da joj neko "nabije na nos" to-da li zbog finansijske situacije ili čega već (jer su muškarci, svekrve, okolina zajedljiva) skloni tome kad nemaju drugih argumenata-onda ti sve svaljuju na grbaču kao tvoju krivicu-i ono dobro i ono loše... i od svega dobrog pokušaju da naprave loše... Ne znam da li si razumela šta hoću da kažem? Mislim da jesi...[sm=smiley31.gif] Naravno da jesam,evo primera radi moj slucaj,mozda se i secas,kad sam ostala trudna sa Tomom niko mi u kuci nije dao podrsku,ni mm,ni majka,ni svekrva ama bas niko,svi su bili u fazonu,"sta ce ti trece imas dvoje velike dece,nemas stalan posao,vec si stara sta ce ti da ponovo prolazis koroz sve to"[sm=smiley13.gif] malo je reci da sam bila ljuta,razocarana,besna,povredjena,naravno da sam rodila,i padala u nesvest prvih 4 meseca jer nisam dozovoljavala da mu bilo ko pridje od njih i uzme ga u ruke,to je samo MOJE dete koje vi niste zeleli. Pa bar da su mi rekli "Budalo,svaka ti cast" bilo bi mi lakse.Bila mi je teska trudnoca,povracanje,mucnine,vrtoglavice isla na posao,brinula o kuci i dvoje dece sve sama,i plakala svake noci jer se niko nije obradaovao momo Tomi.[sm=smiley19.gif] Vrlo cesto im sada posle godinu dana nabijem na nos "zasto ga sad volite i ljubite"? Gde ste bili pre godinu dana kad ste mi trebali?
|
|
|
|