Anoniman -> RE: Iz krevetića u krevet (8.12.2011 12:38:05)
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Jel moze neko koje prebacio dete iz krevetica u redovan krevet da da ideje/korake koje je podueo da prelaz bude laksi? Da li vam dete ustaje i seta ako se probudi nocu? Pedijatar mi je rekla da obavezno sto duze u krevetic bas iz ovih razloga...Naravno doci ce dan kad je treba prebaciti, pitam se kako? Ja se ne sećam koliko je Luka imao kada smo ga prebacili, mislim da je imao oko 2god, možda i više. Nije bilo problema, dopao mu se njegov nov krevet i činjenica da više nije mali. Dogovorili smo se da ako se probudi noću, da ne šeta po stanu, već da viče i da ću doći po njega. Strah me je bilo da ne padne (na naš krevet ne može da se zakači ta ogradica što Alexx piše (da ne davim zašto), tako da sam mu kad zaspe stavljala dušek iz krevetca pored kreveta da ako padne, da padne na meko, ali mislim da je samo jednom pao. Drugi strah je bio kada je došla zima i spavanje u džaku, bojala sam se da ne krene u njemu da šeta, pa da proklizne u kuhinji, ali i to smo se dogovorili da skine džak i onda krene kod nas u krevet. Vuko, mislim da je rano. Mislim i da je sa 2 god rano. Sad ću pokušati da nađem gde sam pisala koliki je Luka bio kada smo ga prebacili.
|
|
|
|