Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: igra riječi i slova 12.4.2009 21:55:40
|
|
|
|
Lilly*
|
Bila mi bas zanimljiva igrica medju ozbiljnim temama a i odavno je niko nije pokrenuo
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 12.4.2009 22:25:54
|
|
|
|
Anoniman
|
1. Vaše ime: Maja 2. Riječ od 4 slova: maza 3. Muško ime: Mirko 4. Žensko ime: Milena 5. Zanimanje: moler 6. Boja: modro plava 7. Nešto što nosite: majicu 8. Hrana: musaka 9. Nešto što se može naći u WC-u maskara 10. Mjesto Makarska 11. Razlog kašnjenja: Misa u wc-u (brat) 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: mislis? 13. Film: Mrtav `ladan 14. Nešto što pijete: Merlot 15. Muzička grupa: Metallica 16. Životinja: mrav 17. Naziv ulice: Mose Pijade 18. Marka auta: mitsubishi 19. Naziv pjesme: Moj mali je opasan 20. Glagol: mrzeti 21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? musaka (8.)
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 12.4.2009 22:30:32
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR 21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? pesma Nešto sad razmišljam.. baš sam glupava... i ovo sam trebala da odgovorim na G .... znači GLE ONO TAMO PITANJE
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 12.4.2009 22:58:25
|
|
|
|
sneza24
|
1.Vase ime:Sneza 2.Rec od 4 slova:stan 3.Musko ime:Sasa 4.Zensko ime:Sandra 5.Zanimanje:sekretarica 6.Boja:siva 7.Nesto sto nosite:suknja 8.Hrana:sarma 9.Nesto sto se moze naci u WC-u:sapun 10.Mesto:Sombor 11.Razlog kasnjenja:spavala sam 12.Nesto sto uzvikujete ili uzrecica:stvarno 13.Film:Sam u kuci 14.Nesto sto pijete:sok 15.Muzicka grupa:Smak 16.Zivotinja:slon 17.Naziv ulice:Sime Pogacarevica 18.Marka autombila:seat 19:Naziv pesme:Sanjam 20.Glagol:sanjati 21.Koje je bilo najteze pitanje za odgovoriti:11.
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 17:22:38
|
|
|
|
ljubičica
|
1. Vaše ime: Milica 2. Riječ od 4 slova: Mina 3. Muško ime: Marko 4. Žensko ime: Marija 5. Zanimanje: Mehaničar 6. Boja: Modra 7. Nešto što nosite: Minđuše 8. Hrana: Makarone 9. Nešto što se može naći u WC-u: Miris 10. Mjesto: Mala Moštanica 11. Razlog kašnjenja: Meteor 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: Ma 13. Film: Mi nismo anđeli 14. Nešto što pijete: Mineralna voda 15. Muzička grupa: 16. Životinja: Mačka 17. Naziv ulice: Makedonska 18. Marka auta: Maserati 19. Naziv pjesme: 20. Glagol: Maziti 21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? Muzička grupa i naziv pesme! Tu sam glupa za TROJE!!!!
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 17:45:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Ma znaš kad ću uspeti da nađem sve pojmove na slovo A ?! Nema šanse
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 17:52:46
|
|
|
|
ljubičica
|
Pa probaj!!!!!!!
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 17:55:49
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR IZVORNA PORUKA: guppy RR 21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? pesma Nešto sad razmišljam.. baš sam glupava... i ovo sam trebala da odgovorim na G .... znači GLE ONO TAMO PITANJE Nisi jedina, i ja sam se tu prešla ! Trebala sam da napišem Muzička mrupa i Maziv mesme
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 18:10:10
|
|
|
|
Ana RR
|
1. Vaše ime: Ana 2. Riječ od 4 slova: Auto 3. Muško ime: Aleksa 4. Žensko ime: Anja 5. Zanimanje: Automehaničar 6. Boja: Akrilna 7. Nešto što nosite: Ajlajner 8. Hrana: Avokado 9. Nešto što se može naći u WC-u: Anitra 10. Mjesto: Aleksinac 11. Razlog kašnjenja: Autobus (nema ga) 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: Ajde 13. Film: Anđeli i demoni 14. Nešto što pijete: Aqva viva 15. Muzička grupa: Aerodrom 16. Životinja: Anakonda 17. Naziv ulice: 18. Marka auta: Audi 19. Naziv pjesme: Aint no sunshine 20. Glagol: Arčiti 21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? Naziv ulice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 18:20:38
|
|
|
|
ljubičica
|
bravoooooooo
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 18:29:05
|
|
|
|
Ptičica
|
Anči,
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 18:30:49
|
|
|
|
Ptičica
|
hahahahaha.... Šta li sam uradila? Anči, ulica: Alekse Nenadovića, Avalski drum, Admirala Geprata...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 21.4.2009 18:45:16
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 19:43:53
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ptičica hahahahaha.... Šta li sam uradila? Anči, ulica: Alekse Nenadovića, Avalski drum, Admirala Geprata... tako je to kad ti stane mozak
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 19:45:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Gagi muzička grupa Deca loših muzičara, Darkvud dab, Depeche Mode!!
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 19:47:00
|
|
|
|
ljubičica
|
Muzička grupa: Models, pesma: Mali mrav!!!!!!!! JUHU! SETILA SAM SE!!!!
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 19:47:36
|
|
|
|
ljubičica
|
Ubila sam se od razmišljanja
|
|
RE: igra riječi i slova 21.4.2009 19:50:56
|
|
|
|
Ana RR
|
21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? Naziv ulice ja sam trebala da kažem A koji naziv ulice
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 22.4.2009 3:51:10
|
|
|
|
Verus
|
1. Vaše ime: Vera 2. Riječ od 4 slova: vila 3. Muško ime: Vanja 4. Žensko ime: Valentina 5. Zanimanje: veterinar 6. Boja: violet 7. Nešto što nosite: visak kilograma 8. Hrana: vrhnje (niceg se drugog ne mogu setiti) 9. Nešto što se može naći u WC-u: vc papir 10. Mjesto: venecija 11. Razlog kašnjenja: ?? 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: videces!! 13. Film: V for Vendetta 14. Nešto što pijete: vino 15. Muzička grupa: Valentino 16. Životinja: veverica 17. Naziv ulice: Vojvodjanska 18. Marka auta: VW 19. Naziv pjesme: Volio bih da te ne voooolim (da ti crne oci ne paaamtim) 20. Glagol: voleti 21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? razlog kasnjenja
< Poruku je uredio Verus -- 22.4.2009 3:54:18 >
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 5.11.2017 14:43:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
1. Vaše ime: Anck 2. Riječ od 4 slova:Asov 3. Muško ime:Alek 4. Žensko ime:Anja 5. Zanimanje:Avijaticar 6. Boja:Azurna 7. Nešto što nosite:Amajlija 8. Hrana:Alva 9. Nešto što se može naći u WC-u: Ace 10. Mjesto:Arandjelovac 11. Razlog kašnjenja:Auto 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica:Ajde 13. Film:Anakonda 14. Nešto što pijete:Apsolut votka 15. Muzička grupa:Aerosmit 16. Životinja:Aligator 17. Naziv ulice: 18. Marka auta:Audi 19. Naziv pjesme:Ajde plavi moj safiru :) 20. Glagol:Alaviti 21. Koje je bilo najteže pitanje za odgovoriti? Naziv ulice
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.11.2017 14:45:17 >
|
|
|
|
RE: igra riječi i slova 17.11.2017 23:18:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Vaše ime: mama Jo 2. Riječ od 4 slova: Maca 3. Muško ime: Marko 4. Žensko ime: Marija 5. Zanimanje: Muzicar 6. Boja: Modro plava 🙃 7. Nešto što nosite: Marama 8. Hrana: Makovnjača 9. Nešto što se može naći u WC-u: Mokar peskir 10. Mjesto: Moskva 11. Razlog kašnjenja: Malaksalost 12. Nešto što uzvikujete ili uzrečica: Ma bas 13. Film: Mrak film 14. Nešto što pijete: Malina sirup 15. Muzička grupa: Metalica 16. Životinja: Macor 17. Naziv ulice: Marsala Tita 😊 18. Marka auta: Mercedes 19. Naziv pjesme: Mi nismo mi 20. Glagol: Maltretirati
< Poruku je uredio mama Jo -- 17.11.2017 23:21:55 >
|
|
RE: igra riječi i slova 18.11.2017 11:02:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajde malo da igramo ovu igricu, stalno kaladont i asocijacije 😏
|
|
RE: igra riječi i slova 18.11.2017 11:46:57
|
|
|
|
emicaa
|
sad sam zbunjena,pravo ime ili nick na forumu
|
|
RE: igra riječi i slova 18.11.2017 13:44:39
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja sam bila zbunjena pa sam videla da stavljaju nick i onda sam.i ja tako, a krenula sam uz pravo ime pa sam promenila 😊
|
|
RE: igra riječi i slova 18.11.2017 17:05:59
|
|
|
|
emicaa
|
pa nisu bas svi koristili nick...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?