Verus -> RE: Psihičke promene u trudnoći, emotivna osetljivost (30.6.2011 20:40:43)
|
PE, sve ti je Misica bas lepo rekla.. I Misice, bas sam ponosna na tebe sto si prvi put mama i tako vec lepo, racionalno razmisljas, to puuuno znaci. Ja sam lezala od 26 nedelje pa do 38. I jes' da je dosadno, al sam se bar filmova nagledala, nisam morala da idem na posao, naspavala se, konacno mi noge nisu bile otecene....gledaj sve sa pozitivne strane, sto se kaze, gledaj casu kao polu punu, a ne polu praznu. Eto, i sad se nekad pitam sta ce biti u ovoj trudnoci, i kako covek uopste moze da miruje uz malo dete i da mora? Dobro je moja dr. to i rekla pre neki dan. 100 puta sam umornija, kad dodjem sa posla nema lezanja, imaju stvari koje moraju da se odrade zarad tog deteta. I veruj mi da ce sve biti ok. Ti si sad dokona pa ti mozak svasta radi, a ne daj mu. Ako volis da crtas ili slikas, baci se na to. Citaj knjige kao sto nikad nisi u zivotu. Pogledaj svaki film koji nisi pre. I mozes i dalje da meditiras, to bar ne moras da prestanes, a i to ce puno pomoci da sredis um. Bice sve ok, veruj mi!
|
|
|
|