Ana RR -> RE: Rodjendanske torte 2.deo (2.8.2017 11:31:41)
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Wooow 😍 torte su predivne zaista, svaka cas_t!! Ja se uvek odusevim kad vidim da mame same naprave svojoj deci za rodjus... ja nisam neka kuvarica jos uvek, i pimalo se plasim da mi ,,nece uspeti"... a jako zelim da sama napravim svojoj malenoj sad za rodjus. Koliko ti je trebalo vremena da dekorises i napravis brod? Odprilike? Stvarno su torte kao narucene iz poslasticarnice, bravo 😍 Mama Jo, meni je najbitnije da su zaista ukusne. Jela su i deca koja inače ne jedu torte, a odrasli su tražili i recept i parče više [sm=smiley36.gif] Što se broda tiče, u suštini uopšte nije komplikovano. Pravila sam po receptu Bokine torte (imaš na RR recept) samo nisam stavljala višnje. Pekla sam tri kore u plehu koji je dimenzija 17x30. To mi je bilo baš, baš taman. Za nju sam odvojila jedan dan jer sam ovu četvrtastu napravila dan ranije (samo sam sliku zalepila par sati pre samog rođendana), ali u suštini kore se brzo umute i ispeku, fil je prost (slatka pavlaka i čokolada) i samo dok sam ukrojila kore. Pred iznošenje sam stavila ogradicu od čokolade i ostale ukrase.
|
|
|
|