Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 2.12.2017 7:59:49
|
|
|
|
Tvitica
|
E pa cestitam za ispit.... Onda navijamo da je slagao test... Ja sam napravila pauzu od cekalica zbog pilula 2 mjeseca...ostalo mi je jos za 2 dana, pa , pa cu onda ds jurim muza...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 2.12.2017 15:51:38
|
|
|
|
besnaglista
|
Hvala! Ajd pa sa srecom! Navijam!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 2.12.2017 16:28:14
|
|
|
|
vocicana
|
Besna glisto bas si cool. Navijam iz sve snage da su ,nesto mi se cini da ce boga mi januarski zur da pocne sa tvoje . Veliki zagrljaj!
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 3.12.2017 15:16:03
|
|
|
|
besnaglista
|
Hvala Vocice. Radila sam test danas, negativan je opet A kasni mi vec 7 dana. Od jednog negativnog testa u mesecu su definitivno gora dva. Al polako, cekam sledeci mesec. Ovde mi sa vama nekako lakse, podelimo i muke i dobre vesti
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 3.12.2017 19:55:04
|
|
|
|
emicaa
|
Besnaglisto bice sigurno sledeci mjesec.Samo ne gubi nadu
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 5.12.2017 0:43:35
|
|
|
|
besnaglista
|
Ma da, ne nerviram se ja... Tj malo se iznerviram i brzo me prodje. Nego mene brine sto meni vec evo 8 dana kasni, bradavice me bole, ne smem ih dodirnuti(a tako su me zadnja dva meseca u plodnim danima samo bolele)... A testovi negativni... Cekacu jos malo, pa ako mens ne stigne, pravac kod dr
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 12/17 [chat] 31.12.2017 20:40:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, pisite novosti u januaru Klik
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 31.12.2017 20:41:22 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?